Betrouwbare verhuizers

Gemakkelijk en goed geregeld

Voor onze Verhuisdienst werken we samen met Top Movers. Top Movers is een samenwerking van professionele verhuisbedrijven door heel Nederland. Er is dus altijd een verhuisbedrijf bij u in de buurt. 
Jarenlange ervaring voor een veilige verhuizing
De ervaren en gecertificeerde verhuizers van Top Movers staan voor u klaar om uw verhuizing snel en goed te regelen. Zij hebben de juiste materialen in huis om uw spullen veilig te vervoeren. Van een verhuiswagen tot en met inpakmaterialen en een verhuislift. Zo vervoeren zij al uw spullen zonder problemen naar uw nieuwe adres. Bovendien is de verhuizing verzekerd.

Weinig tijd? Regel de offerte met de videotool
Rondom uw verhuizing heeft u het druk genoeg. Daarom biedt Top Movers u de mogelijkheid om zelf met uw mobiel de offerte te regelen. U krijgt een persoonlijke link naar een videotool. Die opent u op uw mobiel en filmt alle kamers in uw huis. De videotool maakt een nauwkeurige inventarislijst en berekent het volume van uw verhuizing. Een adviseur van Top Movers bekijkt deze gegevens en maakt een vrijblijvende offerte voor u. U ontvangt de offerte binnen 48 uur per e-mail.

Extra service: van inpakken en opslag tot en met montage van uw meubels
Top Movers regelt de verhuizing graag voor u. Wilt u ook hulp bij het inpakken? Ziet u er tegen op om uw meubels in uw nieuwe huis in elkaar te zetten? Of wilt u uw spullen van tevoren opslaan? Vraag dan naar de mogelijkheden voor opslag, de inpakservice en de montageservice van Top Movers.

Voor deze dienst werken we samen met Top Movers. Centraal Beheer bemiddelt hierin. Top Movers voert de dienst uit.