Schilderonderhoud

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen 

De schilders zijn aangesloten bij ZRVCS. ZRVCS is een landelijk platform voor vakschilders. Zij kiezen de aangesloten schilders nauwkeurig en leiden hen op. Zij staan voor kwaliteit en geven 4 jaar garantie op buitenschilderwerk.
Mensen helpen doen we al meer dan 110 jaar. We zijn er goed in. Maar mensen veranderen. De markt verandert. Dus veranderen wij mee. Door heel Nederland nog meer hulp te bieden. En vooral gemak. Vanuit die gedachte ontwikkelen we steeds meer diensten waarmee we mensen verder helpen. Zoals Schilderonderhoud. Met deze dienst willen we u helpen uw woning te onderhouden en zo wonen leuker, beter en makkelijker te maken.
Nee, Schilderonderhoud is er voor iedereen. Voor iedereen die gemakkelijk en goed zijn woning wil laten schilderen door een vakschilder.

U berekent online gemakkelijk de prijs van uw schilderwerk. Geeft u akkoord op de prijs? Dan zoekt ZRVCS een schilder voor u die binnen 5 werkdagen contact met u opneemt voor een afspraak. Tijdens de afspraak neemt u het schilderwerk en de offerte met de schilder door. Verandert er iets? Dan past de schilder dat meteen voor u aan en krijgt u de definitieve offerte.
Ja, het minimale offertebedrag van een schilderklus is € 1.250,-. U berekent online gemakkelijk de prijs van uw schilderwerk.
Nee, als u in een appartement, maisonnette, monument, grachtenpand of woonboot woont, kunt u niet gebruikmaken van Schilderonderhoud. Ook niet als het houtwerk in heel slechte staat is, uw woning slecht bereikbaar is met een steiger of als uw huis op de Waddeneilanden staat.
U sluit een overeenkomst met ZRVCS voor de uitvoering van het schilderwerk. Wij bemiddelen hierin door u met hen in contact te brengen. Voor onze bemiddeling ontvangen wij een vergoeding van ZRVCS. Wij bieden Schilderonderhoud aan in samenwerking met Sikkens en ZRVCS. Sikkens levert de verf voor uw schilderklus. ZRVCS regelt de vakschilder voor u, de betaling, de controle achteraf door een onafhankelijk expert en de garantie.
U berekent online de prijs van uw schilderwerk en ziet meteen uw offerte. Vanaf het moment dat u akkoord gaat met deze online offerte heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt de overeenkomst binnen 14 dagen zonder kosten annuleren door een e-mail te sturen naar centraalbeheer@zervices.nl

Nadat u akkoord gaat met de offerte, neemt de schilder contact met u op om een afspraak te maken. Tijdens de afspraak bekijkt de schilder het werk en de offerte. Verandert er iets? Geen probleem. De schilder past het ter plekke aan in de offerte en stuurt u een nieuwe versie. Als u akkoord gaat met deze nieuwe, definitieve offerte wordt uw schilderklus ingepland. 

Ja, onze partner ZRVCS geeft aan ons door wanneer u bij hen een offerte heeft aangevraagd voor schilderwerk. En of u de offerte accepteert. Wij krijgen uw contactgegevens. Deze gebruiken wij onder meer voor klantonderzoek. 
Als u akkoord gaat met de definitieve offerte van ZRVCS wordt de schilderklus ingepland. En krijgt u een e-mail voor de aanbetaling van 20%. ZRVCS stuurt u hiervoor een e-mail met een betaallink. Na de oplevering van het schilderwerk stuurt ZRVCS u een e-mail voor de 2e betaling van 60% van het schilderwerk. Een onafhankelijk expert controleert het resultaat. Is alles goed? Dan betaalt u de laatste 20%. Ook voor deze betaling stuurt ZRVCS u een e-mail met een betaallink.
Voor Schilderonderhoud werken wij samen met onze partner ZRVCS. Heeft u vragen over de offerte, de schilder of de schilderklus, dan kunt u bij onze partner terecht. ZRVCS is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

• E-mailadres centraalbeheer@zervices.nl
• Telefoonnummer (085) 079 2979

Heeft u algemene vragen over de dienst, de partner of waarom wij deze dienst aanbieden? Stuur dan een e-mail naar woningonderhoud@centraalbeheer.nl.


Gemakkelijk en goed uw woning laten schilderen? Wij helpen u graag. Voor Schilderonderhoud werken wij samen met ZRVCS, een landelijk platform voor ervaren vakschilders.
U ontvangt binnen een paar minuten een uitgebreide offerte.