Over ZRVCS

Ervaren vakschilders voor uw klus

De schilders van Schilderonderhoud zijn allemaal professionals. Het zijn ZZP'ers of schildersbedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De schilders zijn niet bij ons in dienst, maar maken deel uit van het netwerk van Zervices (ZRVCS).

Zij werken samen met verfbedrijf AkzoNobel. En de ondernemersvereniging voor schilders en onderhoud specialisten Koninklijke OnderhoudNL.

Schilders uit heel Nederland

De schilders zijn aangesloten bij ZRVCS. ZRVCS is een landelijk platform voor vakschilders. Zij kiezen de aangesloten schilders nauwkeurig en leiden hen op. Met het schildernetwerk van ZRVCS door heel Nederland is het geen probleem meer om de juiste schilder te vinden. En vaak bij u uit de buurt. Gemakkelijk, betrouwbaar en goed.

Staan voor kwaliteit 

4 jaar garantie op uw schilderwerk

ZRVCS staat voor kwaliteit en geeft daarom 4 jaar garantie op uw buitenschilderwerk. De schilders werken met kwaliteitsverf en het juiste materiaal.

Eindcontrole door onafhankelijke expert

Na de schilderklus doet een onafhankelijke expert van Koninklijke OnderhoudNL een eindcontrole. Zo bent u verzekerd van een hoge kwaliteit van uw schilderwerk.