Pechhulp vergelijken

Pechhulp met of zonder abonnement

We vergelijken de 2 en zetten de voordelen voor u op een rij.

Pechhulp zonder abonnement

Dat kan! Bij RoadGuard Pechhulp kunt u 24/7 pech melden in binnen- en buitenland. Hiervoor heeft u geen abonnement of pechhulpverzekering nodig. U betaalt pas voor pechhulp als u pech heeft. Maandelijks betalen voor pechhulp? Dat hoeft dus niet. U zit nergens aan vast, maar hulp is om de hoek als u het nodig heeft. Dat klinkt logisch.

  • Pas betalen bij pech
  • U zit niet vast aan maandelijkse kosten
  • U bespaart als u niet vaak pech heeft

Pechhulp abonnement en pechhulpverzekering 

Met een pechhulp abonnement of pechhulpverzekering betaalt u elke maand een vast bedrag voor pechhulp. Heeft u pech? Dan heeft u geen hoge plotselinge kosten, want u heeft maandelijks betaald voor pechhulp. Ook wanneer u geen pech had. Wel kan het zijn dat u bij reparatie nog apart voor nieuwe onderdelen betaalt. Bekijk zorgvuldig de voorwaarden van het abonnement of de pechhulpverzekering.

  • Voorspelbare kosten
  • Geen hoge kosten bij pech
  • Vervangend vervoer

Pechhulp vergelijken met en zonder abonnement  

Pechhulp met of zonder abonnement heeft allebei voor- en nadelen. Waar u voor kiest ligt aan uw situatie, de leeftijd van uw auto en uw persoonlijke voorkeur. We helpen u met een voorbeeldberekening. Wist u dat automobilisten gemiddeld 1 keer in de 4 jaar pech hebben? Dat nemen we mee in de voorbeeldberekening, samen met de gemiddelde prijs van pechhulp. En een inschatting van de kosten die u kwijt zou zijn voor een pechhulp abonnement in uw eigen woonplaats en in binnen- en buitenland.
Kosten abonnement per jaar  Uw jaarvoordeel met RoadGuard
1 voertuig  € 120,-  € 56,- 
2 voertuigen  € 240,-  € 112,-