Makelaarservice

Vind snel een aankoopmakelaar die bij u past

  • Wij doen het zoekwerk
  • U kiest zelf
  • Lokale, betrouwbare aankoopmakelaars
  • Vind uw aankoopmakelaar gratis
Een makelaar vinden kost vaak veel tijd. Dat kan makkelijker! Onze gratis Makelaarservice neemt het zoekwerk uit handen. Wij vergelijken aankoopmakelaars in heel Nederland. Met uw wensen zoeken wij 2 betrouwbare, lokale aankoopmakelaars. U kiest hieruit de aankoopmakelaar die het beste bij u past.
Voor deze dienst werken we samen met Juiste Makelaar. Centraal Beheer bemiddelt hierin. De door u gekozen aankoopmakelaar voert de dienst uit.

Zo kiest u een aankoopmakelaar

Vul het aanvraagformulier in. Geef hierin uw naam, telefoonnummer en e-mailadres op. En kies een tijdslot waarin onze partner Juiste Makelaar u kan bellen voor een persoonlijke intake. 

Zodra u uw aanvraag heeft verstuurd, ontvangt u een bevestigingsmail. In deze mail staat een link naar een online omgeving. Hier kunt u uw aanvraag beheren. U kunt bijvoorbeeld de tijd van de telefonische intake veranderen. Of de afspraak annuleren.

Onze partner Juiste Makelaar belt u tijdens het door u opgegeven tijdslot. Dit gesprek duurt gemiddeld 5 minuten. Tijdens de intake bespreekt Juiste Makelaar de volgende zaken met u:

- Regio waarin u een huis zoekt
- Uw zoekbudget
- Gewenste aantal m2 van uw nieuwe woning
- Binnen welke termijn u een huis wilt kopen
- Of u al contact heeft gehad met aankoopmakelaars
- Wat u belangrijk vindt aan een aankoopmakelaar (denk aan prijs, locatie en beoordeling)
- Wanneer de aankoopmakelaar contact met u kan opnemen

Onze partner Juiste Makelaar vergelijkt aankoopmakelaars in heel Nederland. Juiste Makelaar kiest 2 aankoopmakelaars uit hun netwerk die goed bij uw voorkeuren passen. U ontvangt binnen 24 uur na de telefonische intake de contactgegevens van de 2 makelaars per mail. De makelaars nemen op de door u aangegeven tijd contact met u op om de opdracht te bespreken. Kunnen zij u niet bereiken? Dan sturen de makelaars u een e-mail om een telefonische afspraak in te plannen.

Op basis van het gesprek sturen de makelaars u een vrijblijvende offerte per mail. U kiest 1 van de makelaars. Hierna tekent u samen met de makelaar een opdracht tot dienstverlening. De aankoopmakelaar gaat voor u aan de slag!

Handig om te weten

Kosten

Met Makelaarservice komt u gratis in contact met een geschikte aankoopmakelaar. U betaalt de aankoopmakelaar pas als deze een huis voor u vindt én u dit huis koopt. Een aankoopmakelaar rekent in veel gevallen een lagere makelaarsprovisie dan een verkoopmakelaar. De provisie van een aankoopmakelaar ligt gemiddeld tussen de 0,5 en 1,0 procent. De courtage hangt af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de regio waarin u een woning wilt kopen.

Partner

Voor Makelaarservice werken we samen met Juiste Makelaar. Deze vergelijkingsdienst voor makelaars is actief in heel Nederland. De zoektocht naar een geschikte makelaar is best ingewikkeld en kost vaak veel tijd. Juiste Makelaar wil deze zoektocht makkelijker maken voor woningzoekers.

Gecertificeerde aankoopmakelaars

Bij onze partner Juiste Makelaar zijn meer dan 500 aankoopmakelaars aangesloten. Er is dus altijd iemand bij u in de buurt. De makelaars uit het netwerk van Juiste Makelaar zijn aangesloten bij 1 van de 3 brancheorganisaties: NVM, VBO en VastgoedPro. Zo kiest u een betrouwbare makelaar. 

Voor deze dienst werken we samen met Juiste Makelaar. Centraal Beheer bemiddelt hierin. De door u gekozen aankoopmakelaar voert de dienst uit.

Veelgestelde vragen

De aankoopmakelaar helpt u met het vinden van een geschikte woning. En gaat met u mee tijdens bezichtigingen. De aankoopmakelaar helpt u met de waardebepaling van het huis en het uitbrengen van het bod. Ook zorgt de aankoopmakelaar ervoor dat de koopovereenkomst klopt.

Voor de uitvoering van deze dienst sluit u een overeenkomst met ons en Juiste Makelaar. Wij bemiddelen voor u en laten u in contact brengen met makelaars. Hiervoor hoeft u niet te betalen. Daarnaast sluit u voor de aankoop van een woning een overeenkomst met de aankoopmakelaar. Hierbij zijn Centraal Beheer en Juiste Makelaar geen partij.

Mensen helpen doen we al meer dan 100 jaar. We zijn er goed in. Maar mensen veranderen. De markt verandert. Dus veranderen wij mee. Door heel Nederland nog meer hulp te bieden. En vooral gemak. Vanuit die gedachte ontwikkelen we steeds meer diensten waarmee we mensen verder helpen. Met de Makelaarservice wil Centraal Beheer u helpen om snel een goede en betrouwbare aankoopmakelaar te vinden. Zo heeft u tijd over voor de leuke dingen.

Nee. Makelaarservice is voor iedereen die snel en gemakkelijk een aankoopmakelaar wil vinden. U hoeft dus geen klant van Centraal Beheer te zijn om gebruik te maken van deze dienst. Voor Makelaarservice werken wij samen met Juiste Makelaar.

U ontvangt de rekening van de aankoopmakelaar met wie u een overeenkomst heeft getekend. U betaalt dus alleen voor de dienstverlening van de aankoopmakelaar. Centraal Beheer biedt Makelaarservice gratis aan.

Nadat u een aanvraag heeft ingediend, belt onze partner Juiste Makelaar u op het door u gekozen tijdstip. Tijdens de telefonische intake bespreekt onze partner Juiste Makelaar uw voorkeuren. En wat u belangrijk vindt bij een aankoopmakelaar. Juiste Makelaar vergelijkt makelaars uit hun netwerk in heel Nederland. En combineert uw voorkeuren met de beschikbare aankoopmakelaarsdata.
Ja. U kunt een geplande afspraak 24 uur van tevoren wijzigen of annuleren. Dat doet u gemakkelijk via de link in de bevestigingsmail die u van ons ontvangen heeft.
Ja, onze partner Juiste Makelaar geeft aan ons door wanneer u met de aankoopmakelaar een overeenkomst sluit. Wij krijgen uw contactgegevens. Deze gebruiken wij onder meer voor klantonderzoek. 
Wilt u meer informatie, of bent u niet tevreden? Laat het onze partner en ons vooral weten door te mailen naar info@juistemakelaar.nl. Juiste Makelaar neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Of bel tijdens werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur naar 020-2442818.