Maak kans op een startpakket slimme verlichting mét installatie

Maak kans op een startpakket slimme verlichting mét installatie

De lampen dimmen voor een gezellige sfeer. Gewoon vanuit uw luie stoel. Of de mooie kerstboom die al staat te schitteren bij thuiskomst. Dat zou toch mooi zijn? Doe mee met onze winactie en maak kans op een startpakket slimme verlichting.

Wat kunt u winnen?

Heeft u gewonnen? Dan krijgt u een startpakket slimme verlichting t.w.v. €317,49 mét installatie door een vakman van de Klushulp. Het pakket bestaat uit een Google Home Mini, KlikAanKlikUit internet control station, 3 slimme ledlampen met fitting naar keuze en draadloze stekkerset met 3 stekkers en afstandsbediening.

Meedoen is heel simpel

Meedoen is heel makkelijk. U hoeft alleen uw gegevens achter te laten. En wie weet wordt het startpakket met slimme verlichting bij u thuis geïnstalleerd! 
Gunt u iemand anders om de prijs te winnen? Dat kan! Geeft u dit dan door wanneer u gewonnen heeft.

Maak kans op een startpakket slimme verlichting met installatie

Persoonsgegevens worden alleen voor deze actie gebruikt. Na afloop van de actie worden de gegevens verwijderd.

Veelgestelde vragen

Heeft u gewonnen? Dan nemen wij telefonisch of per email contact met u op in de week na de loting.

In de actieperiode van 9 tot en met 29 november trekken wij wekelijks een winnaar uit de inschrijvingen. Dit doen wij met een loting. U kunt 1 trekking meedoen.

Trekkingsdata:
1. 16 november 2020 (deelnemers: 9 november tot en met 15 november 2020)
2. 23 november 2020 (deelnemers: 16 november tot en met 22 november 2020)
3. 2 december 2020 (deelnemers: 23 november tot en met 29 november 2020)
Nee. Als u wint, krijgt u van ons het mooie prijspakket mét installatie. Voor de installatie van het pakket gelden de algemene voorwaarden  van Klushulp. Hierin staat bijvoorbeeld dat er een werkend wifi-netwerk nodig is voor smart home installaties. 
In overleg maken we een afspraak om de verlichting bij u, of degene die aan wie u de prijs geeft, te installeren. De uiterste installatiedatum is 29 januari 2021.
KlikAanKlikUit maakt een slim huis toegankelijk. Van verlichting tot gordijnen tot beveiliging. Met een ruim aanbod betaalbare en draadloze producten is het mogelijk uw huis eenvoudig op afstand te bedienen of zelfs te automatiseren vanuit 1 app.

Klushulp

Boek een Smart Home monteur

Wilt u meteen aan de slag met Smart Home? Onze Smart Home monteur fikst het voor u. Geen gedoe met uitzoekwerk of ingewikkelde handleidingen. Maar makkelijk en snel geregeld.