Smart Home monteur

Voor montage, reparatie en installatie van al uw slimme apparaten.

Wat doet een Klushulp smart home monteur?

Problemen met uw wifi? Of komt u er niet helemaal uit met de slimme verlichting? Een smart home monteur monteert, repareert en installeert slimme apparatuur in en om het huis. Denk aan alarmsystemen, deurbellen, verwarming en verlichting. Maar ook internet en telecom.

Veelgestelde vragen

Wij weten van alle vakmensen wat hun kwaliteiten zijn. En kunnen zo goed inschatten wie we voor welke klus inzetten. Alle smart home monteurs in ons netwerk hebben verstand van zaken. Ze komen via onze partner Roamler Tech. Ze krijgen goede instructies en live trainingen.

Heeft u een klus voor slimme apparatuur, maar bent u niet zo technisch, of heeft u geen zin of tijd? Onze experts komen bij u langs om alles goed te laten werken. Voor een beveiligingscamera of (draadloos) alarmsysteem is dat bijvoorbeeld heel belangrijk. Onze Smart Home monteurs zijn hierin gespecialiseerd.

Zij helpen u met het installeren van nieuwe apparaten en het verbeteren van u bestaande. En heeft u vragen? Dan zorgen ze er niet alleen voor dat u een antwoord krijgt, maar dat u het ook begrijpt. 

Dat ligt eraan wanneer u de smart home monteur nodig heeft. In de avond en in het weekend is het tarief hoger. U ziet bij het boeken van de klus meteen wat de prijs is. U betaalt altijd € 19,95 servicekosten per klus.
U zorgt voor het smart home product. Onze Smart Home monteur brengt zelf (klein) materiaal en gereedschap mee voor de installatie. Omschrijf de klus bij het boeken zo precies mogelijk. Dan kan onze vakman inschatten welke materialen en gereedschappen hij moet meenemen.
Onze vakmensen doen er alles aan om de klus te fiksen. Maar er kan natuurlijk altijd iets niet goed gaan. Daarom bieden wij de Komt Goed Garantie.

Keuzehulp

Onderstaande problemen komen het vaakst voor bij smart home monteurs. Kunt u het zelf niet oplossen? Klik dan op de link en boek een vakman voor uw klus.

Probleem Klus
Philips Hue connectieproblemen Philips Hue Starterkit installatie
Slechte wifiverbinding Wifinetwerk installeren of verbeteren
Ik heb geen UTP kabel of hij werkt niet Netwerk en UTP kabel trekken
Mijn slimme thermostaat werkt niet Slimme thermostaat instellen
Ik heb internetproblemen Problemen met het internet oplossen
Wifiproblemen met beveiligingscamera Beveiligingscamera binnen installeren
Aansluiten slimme deurbel wil niet Slimme deurbel installeren
Jammen van alarmsysteem (Draadloos) alarmsysteem installeren

Wat kunt u zelf doen?

Is een smart home installatie veilig?

Slimme apparaten zijn verbonden via het internet. Daarom is uw internetbeveiliging heel belangrijk. U wilt niet dat personen met slechte bedoelingen toegang krijgen tot uw toestellen of zelfs uw woning. In de nieuwste installaties wordt steeds meer gebruik gemaakt van versleutelde verbindingen. Die zorgen voor een goede bescherming van uw gegevens en privacy.

Wat kunt u zelf doen voor een veilig netwerk?

Gebruik bijvoorbeeld sterke wachtwoorden en beveiliging die uit meerdere lagen bestaat. Zoals tweestapverificatie met een extra toegangscode naar uw e-mail, mobiele nummer of app. Of een wachtwoord met een vingerafdruk of gezichtsherkenning. Installeer ook regelmatig de laatste updates.