Schilder

Heeft u een schilderklus en zelf geen zin of tijd om te schilderen?

Of het nu gaat om een kleurtje op de muur of op de kozijnen. Wij hebben de juiste vakman voor uw binnen- en/of buitenschilderklus.

Wat doet een schilder?

Een schilder is iemand die van beroep schilderwerk uitvoert. Een schilder verft houtwerk, kunststof, metaal, beton of andere materialen. Zowel binnen als buiten. Ook zorgt een schilder voor onderhoud en/of nieuwbouwschilderwerk.

Veelgestelde vragen

De schilders zijn allemaal professionals. Het zijn ZZP'ers of schildersbedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Met een diploma en vakgerichte opleiding. Wij vragen alle klanten na de klus hoe ze de uitgevoerde klus en de schilder waarderen. Dit zijn de reviews die u vindt op onze site. We delen de reviews ook met de vakmensen.
In overleg met u zorgt de schilder voor het materiaal, zoals handgereedschap en verf. Standaard wordt de verf mat opgeleverd. U kunt ook voor een glansgraad (zijdeglans of hoogglans) kiezen. De kosten voor het materiaal zijn niet bij de uurprijs van de schilder inbegrepen.
De schilder gebruikt alleen kwaliteitsverf van professionele merken, zoals: Sigma, Sikkens, Wijzonol, Trimetal, Anker Stuy, Veveo, Boonstoppel, Herbol en Keim.
Een schilder kost €65, - per uur. U betaalt altijd minimaal 1 uur en € 19,95 servicekosten per klus. De prijzen zijn inclusief BTW. Eventuele materiaal en/of parkeerkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Keuzehulp

Onderstaande problemen komen het vaakst voor bij schilderen. Herkenbaar voor u? Laat het over aan een vakman!

Probleem

Oplossing
Blaasjes in de verf Schilder niet in de zon
De 2e verflaag rimpelt Laat verf goed drogen
De verf laat los Schuur en ontvet de muur goed van tevoren
Kraters in het kozijn Gebruik acrylaatkit i.p.v. siliconenkit
Strepen in de verflaag Strijk de verf goed uit
De verf dekt niet Gebruik eerst grondverf
Haren verfkwast in de verf Gebruik kwasten van goede kwaliteit