Klusjesman

Coronavirus: wij nemen extra maatregelen

Door de uitbraak van het coronavirus leven we momenteel in een onrustige tijd. Het raakt ons allemaal. De gezondheid van onze klanten, vakmannen en hun gezinnen staat voorop.

 

Daarom voeren onze vakmannen minder werkzaamheden uit dan normaal. Alleen bij dringende klussen komen wij in actie.

 

Wij blijven de situatie van dag tot dag volgen. We passen de richtlijnen van het RIVM strikt toe.

Onze klusjesman helpt u snel en goed bij klussen die vaak blijven liggen

De beste klusjesman voor uw klus

Een klusje dat makkelijk lijkt, maar toch vaak blijft liggen. Omdat u geen tijd, geen zin of misschien 2 linkerhanden heeft. Onze klusjesman neemt u deze klus graag uit handen. En heeft u klussen liggen? Zoals een kast in elkaar zetten, een deur afhangen of een dakgoot schoonmaken? Wat uw wensen ook zijn, onze klusjesman helpt u snel en vakkundig. Hij is ervaren en weet wat hij doet.

Zo werkt Klushulp

We gaan meteen op zoek naar een vakman bij u in de buurt. U krijgt een e-mail met alle gegevens van de afspraak op een rij.
In de afspraakbevestiging staan alle gegevens van de afspraak. U ontvangt 1 dag van tevoren om 17.00 uur een sms met een herinnering dat de vakman komt. Deze komt langs op de afgesproken tijd. Zonder voorrijkosten.
Na de klus ontvangt u een e-mail met de rekening. Kies zelf hoe u betaalt. Via de link naar iDeal die in de e-mail staat of schrijf het bedrag over.