Installateur

Voor onderhoud, reparaties en controle aan en van technische installaties? Maak snel een afspraak met onze installateur.

Wat doet een installateur?

Op zoek naar een installateur? Of het nu gaat om elektra of sanitair installaties, wij hebben de juiste installateur voor uw klus! Een installateur is iemand die technische installaties vervangt, repareert, onderhoudt en controleert. Bijvoorbeeld centrale verwarmingsinstallaties, gas- en waterleidingen en sanitaire installaties. Een installateur is dus eigenlijk een cv-monteur, elektricien en loodgieter in 1. Al heeft iedere installateur zijn of haar eigen specialisme.

De voordelen van een installateur via de klushulp

Goede installateurs zijn soms lastig te vinden en hebben het druk. Wanneer u bij ons een klus boekt, hoeft u niet langer te zoeken. Onze gecertificeerde installateurs helpen u graag!

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale installateurs. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Afspraak wanneer u wilt

Ook 's avonds en in het weekend. En in een tijdvak van 1 uur. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Duidelijkheid over de kosten

Per klus betaalt u minimaal 1 uur en € 19,95 servicekosten.

Zo beoordelen klanten ons

Onze Klushulp in 4 stappen

  1. Kies uw klus

  2. Wij gaan op zoek naar een vakman

  3. Leun achterover: de vakman fikst uw klus

Veelgestelde vragen

De installateurs in het netwerk zijn allemaal professionals. Het zijn ZZP'ers of installatiebedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij vragen alle klanten na de klus hoe ze de uitgevoerde klus en de vakman waarderen. Dit zijn de reviews die u vindt op onze site. We delen de reviews ook met de vakmannen. Het kan voorkomen dat we een inschattingsfout maakten en dat de vakman niet de juiste kwaliteit levert. We gaan dan in gesprek met de vakman. Verbetert de kwaliteit niet, dan verdwijnt deze uit ons netwerk.
De installateur heeft bijna altijd het kleine materiaal voor bijvoorbeeld leidingwerk bij zich. Groot materiaal, zoals een nieuwe cv-ketel of radiator, wordt meestal niet direct meegenomen. Dit is afhankelijk van de smaak of situatie van de klant.
Het tarief hangt af van de dag en het tijdstip waarop u de klus wilt laten uitvoeren. 's Avonds en in het weekend rekenen wij een hoger tarief. Bij het boeken van de klus ziet u meteen wat de installateur per uur kost voor uw klus. U betaalt altijd € 19,95 servicekosten per klus.
Onze vakmensen doen er alles aan om de klus te fiksen. Maar er kan natuurlijk altijd iets niet goed gaan. Daarom bieden wij de Komt Goed Garantie.