Zo beoordelen klanten ons

Klushulp

Bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van onze klanten? Hier vindt u de reviews over de vakmensen van Klushulp.

Wilt u weten hoe deze beoordelingen tot stand zijn gekomen? Ga dan naar de pagina over 'zo werkt reviews geven'.

Groepenkast plaatsen

  • H., 01-10-2022

    Onze eerste vakman is nooit op komen dagen na diverse keren geprobeerd telefonisch contact te krijgen, niet gelukt vakman nam zijn telefoon niet op, Kregen wij van een medewerker van Centraal Beheer te horen; deze vakman komt nooit opdagen en reageert niet . Advies voor Centraal Beheer haal deze vakman uit jullie systeem. Eindelijk een ander vakman en deze heeft zijn werk goed gedaan.

  • D.G., 10-08-2022

    Het ging heel goed en de vakman kon mij snel helpen.

  • T., 24-07-2022

    Omdat we de communicatie, deskundigheid en klantvriendelijkheid uotstekend vonden

  • P.A., 26-01-2022

    Snel goed en correcte werking van het geïnstalleerde.

  • M., 31-12-2021

    Alles snel en naar tevredenheid uitgevoerd.

  • M., 13-10-2021

    Vooraf was niet duidelijk wie er zou komen, pas na drie keer bellen kreeg ik contact. Ik weet nog steeds niet hoe hij heette. Vooraf was niet duidelijk wat het zou kosten en achteraf voelt het als heel veel geld omdat de klus niet volledig is uitgevoerd. Dit keer ervaarde ik het proces als te ondoorzichtig.

  • A.G., 29-09-2021

    Alles gewoon goed en snel geregeld en afspraken nagekomen gewoon top

  • G.H., 29-06-2021

    Wij waren heel blij met de geboden klus (man) omdat het heel moeilijk is om een geschikt en betrouwbaar persoon te vinden voor een klus wat je zelf niet kan of niet verantwoordt is om te doen!