Zo beoordelen klanten ons

Klushulp

Bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van onze klanten? Hier vindt u de reviews over de vakmensen van Klushulp.

Wilt u weten hoe deze beoordelingen tot stand zijn gekomen? Ga dan naar de pagina over 'zo werkt reviews geven'.

CV-ketel onderhoud

  • S., 12-01-2023

    Ik zou het zelf niet nog een keer gebruiken. Kreeg wel ruim van tevoren bevestiging dat er een vakman was gevonden, maar geen informatie over welke partij dan zou langs komen of hun kwalificaties.
    Vakman was veel te laat ondanks een tijdvak van 4 uur. Vakman communiceerde weinig, waardoor ik er maar op moet vertrouwen dat hij heeft gedaan wat hij zegt dat hij heeft gedaan.

  • W.R., 07-01-2023

    Keurige persoon, zeer deskundig. Jammer dat er (geringe) kosten bijkwamen, bovenop het afgesproken bedrag. (pakkingset, dus voorzien)

  • S.K., 05-01-2023

    Erg tevreden

  • P.A., 29-12-2022

    prima geregeld

  • L.C., 29-12-2022

    Alles ging soepel.
    Klein pintje de factuur klopt niet die ik van centraal beheer gekregen heb Inmiddels daar een mail over gestuurd

  • H.P., 28-12-2022

    Zie mailcorrespondentie rondom factuur. Vakman heeft zich er veel te makkelijk can af willen maken en heeft uit die gemakzucht de verkeerde diagnose gesteld, waardoor ik 500 euro aan onnodige extra kosten heb moeten maken. Onacceptabel wat mij betreft

  • E.P.M., 25-12-2022

    Vanwege de positieve ervaringen rond planning communicatie en uitvoering

  • I., 15-12-2022

    Snelle service, vakmensen

  • Z., 15-12-2022

    om andere mensen te helpen.

  • C.M.A., 14-12-2022

    Ongelooflijk slechte service.
    Ik wil niets meer met jullie te maken hebben, zal iedereen voor jullie waarschuwen en ben nu heel tevreden bij de concurrent.