Zo beoordelen klanten ons

Klushulp

Bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van onze klanten? Hier vindt u de reviews over de vakmensen van Klushulp.

Wilt u weten hoe deze beoordelingen tot stand zijn gekomen? Ga dan naar de pagina over 'zo werkt reviews geven'.

Rookmelder plaatsen

  • R.M., 23-06-2022

    De vakman deed precies wat wij zochten: ons adviseren waar de rookmelders het best geplaatst konden worden, en ze vervolgens plaatsen. Dikke pluim voor deze vakman en de Klushulp!

  • J.W., 23-06-2022

    Alles is prima gedaan. Ik zal, als het nodig is, opnieuw er gebruik van maken.

  • W.J., 23-06-2022

    Professioneel vriendelijk en deskundig

  • M.L., 18-06-2022

    Omdat ik gewoon heel tevreden ben.

  • M., 06-06-2022

    Was zeer tevreden over de klushulp.
    Als er weer iets iets kijk ik eerst of jullie die service verlenen

  • S.I.G., 21-05-2022

    Tevreden met de service en het eindresultaat.

  • P., 15-05-2022

    over de klushulp zelf geen klachten, maar de manier waarop CB het heeft geregeld, is slecht pas na bellen een dag van te voren zijn ze op zoek gegaan naar een klushulp.
    Mijn aanvraag heeft drie weken onbehandeld gelegen.

  • E., 10-05-2022

    Service is prima (snel en vakkundig). Nadeel is dat ik niet zelf een vakman/vrouw kan selecteren, bv qua afstand of expertise/certificering.

  • H., 23-04-2022

    de afspraak werd 2x geannuleerd
    voor 20 euro “ service” kosten Vind ik teveel geld voor de service
    Uiteindelijk is de klus goed uitgevoerd

  • C.W.M., 07-04-2022

    De vakman was heel behulpzaam. Vandaar de hoge waardering.