Klushulp

De juiste vakman voor uw klus

De vakmannen en -vrouwen van Klushulp zijn allemaal professionals. Het zijn ZZP'ers of klusbedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De vakmannen zijn niet bij ons in dienst, maar maken deel uit van het netwerk van onze partner Roamler Tech. Wij weten van elke vakman en vakvrouw wat zijn of haar kwaliteiten zijn en voor welke klus wij hem of haar kunnen inzetten. Zo zorgen wij dat de kwaliteit hoog is en kunnen we de juiste vakman aan uw klus koppelen.

Uitgebreid netwerk

Voor Klushulp hebben we een netwerk met de beste vakmannen uit heel Nederland. Zo leveren wij de kwaliteit die u van ons mag verwachten. De vakmannen komen via onze partner Roamler Tech. Zij biedt een platform van onafhankelijke en gecertificeerde professionals. Roamler Tech werkt al voor grote bedrijven. Zo installeert zij de Toon voor Eneco.
Wij vragen alle klanten na de klus hoe ze de uitgevoerde klus en de vakman waarderen. Dit zijn de reviews die u vindt op onze site. We delen de reviews ook met onze partner en de vakmannen. Zo houden we samen de kwaliteit hoog. Het kan voorkomen dat we een inschattingsfout maakten en dat de vakman niet de juiste kwaliteit levert. We gaan dan in gesprek met onze partner. Verbetert de kwaliteit niet, dan verdwijnt deze vakman uit ons netwerk. Reviews zijn daarom heel belangrijk voor ons.

Hoe kan ik mij als vakman aanmelden bij Klushulp?

Bent u ZZP'er of heeft u een klusbedrijf? En staat u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan kunt u zich als vakman of -vrouw aanmelden bij Klushulp. Op de site van Roamler Tech staat meer informatie en hoe u zich kunt aanmelden.