Stopcontacten plaatsen

Onze elektricien klaart de klus

  • Deskundige vakmannen
  • Het juiste materiaal en gereedschap
  • Geen voorrijkosten
Stopcontacten zijn onmisbaar in ieder huishouden. Toch is een stopcontact plaatsen niet iets wat de gemiddelde klusser zomaar doet. Onze vakman heeft kennis van zaken en het juiste gereedschap. Geeft u bij het boeken van de klus aan wat er precies moet gebeuren. Of u de stopcontacten al in huis heeft en om welke stopcontacten het gaat. In overleg kunt u kiezen voor een inbouwstopcontact en/of een wandcontactdoos of opbouwstopcontact. Het is natuurlijk ook mogelijk om bestaande stopcontacten te vervangen of te verplaatsen.

Plaatsen stopcontact

49 reviews

Kies een datum en de tijden waarop u kunt. In de bevestiging staat de definitieve tijd waarop de vakman komt.

Veelgestelde vragen

Meestal is het geen enkel probleem om een extra stopcontact te laten plaatsen. Wilt u een kookplaat met een vermogen van meer dan 3.500 Watt installeren? Dan heeft u een perilex schakelaar nodig. Vraag de vakman om advies. Hij zorgt ervoor dat uw extra stopcontact of wandcontactdoos volgens de regels geplaatst wordt.
Het advies is om een nieuw stopcontact of een wandcontactdoos minimaal 15 cm boven de vloer aan te leggen. In de badkamer plaatst u uw opbouw- of inbouw stopcontact 25 cm boven de vloer. En niet te dicht bij water. Plaatst u een stopcontact hoog? Houd er dan rekening mee dat u de draad over de muur ziet lopen. Of dat u een  gleuf moet laten freezen. Die u later ook weg kunt (laten) werken. 
Een perilex stopcontact is een stopcontact met 4 ingangen. Een perilex stopcontact wordt vaak aangelegd als u op inductie gaat koken. Een kookplaat met een hoog vermogen heeft krachtstroom nodig. Dat kan niet via een gewoon stopcontact. Naast uw kookplaat installeert de vakman een perilex stopcontact. In de meterkast komt meestal een aparte groep waarop het stopcontact aangesloten wordt. Zo raakt uw elektriciteitsvoorziening niet overbelast en is de kans op kortsluiting klein. 

Zo werkt Klushulp

We gaan meteen op zoek naar een vakman bij u in de buurt. U krijgt een e-mail met alle gegevens van de afspraak op een rij.
In de afspraakbevestiging staan alle gegevens van de afspraak.  De vakman komt langs op de afgesproken tijd. Zonder voorrijkosten.
Na de klus ontvangt u een e-mail met de rekening. Kies zelf hoe u betaalt. Via de link naar iDeal die in de e-mail staat of schrijf het bedrag over.

Wat is Klushulp?

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale vakmannen. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Afspraak wanneer u wilt

Ook ’s avonds en in het weekend. En in een tijdvak van 1 uur. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Duidelijkheid over de kosten

Vooraf ziet u de prijs van de klus of het uurtarief van de vakman. Per klus betaalt u altijd € 14,95 servicekosten. 

Wat onze klanten over Stopcontact plaatsen zeggen