Stopcontacten plaatsen

Onze elektricien klaart de klus

  • Deskundige vakmannen
  • Het juiste materiaal en gereedschap
  • Geen voorrijkosten
Stopcontacten zijn onmisbaar in ieder huishouden. Toch is een stopcontact plaatsen niet iets wat de gemiddelde klusser zomaar doet. Onze vakman heeft kennis van zaken en het juiste gereedschap. Geeft u bij het boeken van de klus aan wat er precies moet gebeuren. Of u de stopcontacten al in huis heeft en om welke stopcontacten het gaat. In overleg kunt u kiezen voor een inbouwstopcontact en/of een wandcontactdoos of opbouwstopcontact. Het is natuurlijk ook mogelijk om bestaande stopcontacten te vervangen of te verplaatsen.

Stopcontact plaatsen

102 reviews

Geef uw voorkeursmomenten aan voor de vakman. In de bevestiging staat de definitieve dag en tijd waarop de vakman u komt helpen.

Veelgestelde vragen

Meestal is het geen enkel probleem om een extra stopcontact te laten plaatsen. Wilt u een kookplaat met een vermogen van meer dan 3.500 Watt installeren? Dan heeft u een perilex schakelaar nodig. Vraag de vakman om advies. Hij zorgt ervoor dat uw extra stopcontact of wandcontactdoos volgens de regels geplaatst wordt.
Het advies is om een nieuw stopcontact of een wandcontactdoos minimaal 15 cm boven de vloer aan te leggen. In de badkamer plaatst u uw opbouw- of inbouw stopcontact 25 cm boven de vloer. En niet te dicht bij water. Plaatst u een stopcontact hoog? Houd er dan rekening mee dat u de draad over de muur ziet lopen. Of dat u een  gleuf moet laten freezen. Die u later ook weg kunt (laten) werken. 
Een perilex stopcontact is een stopcontact met 4 ingangen. Een perilex stopcontact wordt vaak aangelegd als u op inductie gaat koken. Een kookplaat met een hoog vermogen heeft krachtstroom nodig. Dat kan niet via een gewoon stopcontact. Naast uw kookplaat installeert de vakman een perilex stopcontact. In de meterkast komt meestal een aparte groep waarop het stopcontact aangesloten wordt. Zo raakt uw elektriciteitsvoorziening niet overbelast en is de kans op kortsluiting klein. 

Coronavirus: wij voeren klussen uit

Tijdens de lockdown staat de Klushulp nog steeds voor u klaar. Onze vakmensen houden zich aan de richtlijnen van het RIVM. Door de avondklok vragen wij u klussen zoveel mogelijk overdag te boeken. Zodat ook onze vakmensen voor de avondklok thuis kunnen zijn. Bij een klus in de avond kan het gebeuren dat een klus niet op die dag afgemaakt kan worden.

Onze Klushulp in 3 stappen

Kies de klus die u wilt laten uitvoeren

De vakman komt bij u langs wanneer u wilt

Betaal veilig via iDEAL en/of met de Klus Cadeau kaart

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wat is Klushulp?

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Afspraak wanneer u wilt

Kies het dagdeel dat u goed uitkomt. Ook ’s avonds en in het weekend. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Duidelijkheid over de kosten

Vooraf ziet u de prijs van de klus of het uurtarief van de vakman. Per klus betaalt u altijd € 14,95 servicekosten. 

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale vakmannen. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Betrouwbare vakmannen

Goede vakmensen zijn soms lastig te vinden en hebben het druk. Wanneer u bij ons een klus boekt, hoeft u niet langer te zoeken. Onze betrouwbare klusprofessionals helpen u graag!

Wat onze klanten zeggen over Stopcontact plaatsen