Een schutting plaatsen (tijdelijk niet beschikbaar)

Onze vakman biedt hulp

  • Ervaren vakmannen
  • De juiste materialen en gereedschap
  • Geen voorrijkosten
Een schutting op de erfgrens plaatst u meestal met uw buren. Samen bepaalt u het soort schutting. Een schutting met losse planken of met houten schermen. Een variant met betonpalen of een schutting van cortenstaal. Schuttingen koopt u zelf bij een bouwmarkt of bij een gespecialiseerd bedrijf. Maar dan moet u uw schutting plaatsen. Dat is een lastig klusje. Zeker als u de schutting tegen een bestaande schutting gaat plaatsen. Op aflopende grond of als u beton of betonpalen gebruikt om uw schutting stormvast te plaatsen. Een vakman van Klushulp biedt hulp. En uw klus is zo geboekt. De vakman belt u vaak van te voren op om te vragen wat er van hem verwacht wordt. En wat de omvang van de klus is.

Coronavirus: wij nemen extra maatregelen

Door de uitbraak van het coronavirus leven we momenteel in een onrustige tijd. Het raakt ons allemaal. De gezondheid van onze klanten, vakmannen en hun gezinnen staat voorop.

 

Daarom voeren onze vakmannen minder werkzaamheden uit dan normaal. Alleen bij dringende klussen komen wij in actie.

 

Wij blijven de situatie van dag tot dag volgen. We passen de richtlijnen van het RIVM strikt toe.

Zo werkt Klushulp

We gaan meteen op zoek naar een vakman bij u in de buurt. U krijgt een e-mail met alle gegevens van de afspraak op een rij.
In de afspraakbevestiging staan alle gegevens van de afspraak. U ontvangt 1 dag van tevoren om 17.00 uur een sms met een herinnering dat de vakman komt. Deze komt langs op de afgesproken tijd. Zonder voorrijkosten.
Na de klus ontvangt u een e-mail met de rekening. Kies zelf hoe u betaalt. Via de link naar iDeal die in de e-mail staat of schrijf het bedrag over.

Wat is Klushulp?

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale vakmannen. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Afspraak wanneer u wilt

Ook ’s avonds en in het weekend. En in een tijdvak van 1 uur. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Duidelijkheid over de kosten

Vooraf ziet u de prijs van de klus of het uurtarief van de vakman. Per klus betaalt u altijd € 14,95 servicekosten. 

Wat onze klanten over schutting plaatsen zeggen

Onze vakmannen staan voor u klaar

Heeft u thuis een klusje die al tijden blijft liggen? Omdat u te druk bent? Geen zin heeft? Of stiekem 2 linkerhanden heeft? Plan dan uw klus in. Onze vakmannen staan voor u klaar. En regelen het voor u.
Klus inplannen
In een paar minuten geregeld

Veelgestelde vragen

Een schutting op de erfgrens mag maximaal 2 meter hoog zijn. Wilt u een hogere schutting? Informeer dan eerst bij de gemeente of u een omgevingsvergunning nodig heeft. Een schutting op de erfgrens is van u en uw buren samen. U bent samen verantwoordelijk voor de kosten van het onderhoud en het plaatsen van een nieuwe schutting. U mag geen openingen of raam maken in de schutting. En wilt u iets ophangen aan uw kant? Dat is geen probleem zo lang u geen schade veroorzaakt.
De kosten voor het plaatsen van een schutting verschillen. Er zit veel prijsverschil in soorten schuttingen en de benodigdheden, zoals de paalhouders. Ook is de plek waar een schutting moet komen van invloed op de prijs. Een schutting op een dakterras of stenen muur plaatsen is lastiger dan een schutting in de volle grond. Het is handig als u bij het boeken van de klus precies aangeeft wat uw situatie en wensen zijn. De vakman kan dan een goede inschatting maken van de kosten.