Lichtschakelaar kapot

Onze vakman repareert deze voor u

  • Vakkundig en professioneel geholpen
  • Geen voorrijkosten
  • Komt Goed Garantie

Onze vakman zorgt voor werkende schakelaars

Een probleem met een lamp, de elektriciteitsdraad of lichtschakelaar? Bijvoorbeeld een lichtschakelaar die niet meer klikt. Een lichtknop die blokkeert. Of een lamp die het niet meer doet? Onze vakman spoort de oorzaak voor u op. En heeft de onderdelen bij zich om het probleem te verhelpen. Zo zit u veilig en snel weer in het licht.

Veelgestelde vragen

Om een schakelaar te repareren heeft u niet zo heel veel nodig. Een beetje technisch inzicht en fijne motoriek is wel handig. Een schakelaar bestaat uit kleine onderdeeltjes. Met een schroevedraaier met een fijne kop schroeft u de onderdeeltjes los. En een spanningszoeker behoedt u voor een schok. Geen idee waar het over gaat? Schakel dan een vakman in. Hij fikst het zo voor u. Gaat u toch zelf aan de slag? Schakel eerst even de juiste groep in de meterkast uit. 
Onze elektricien schakelt makkelijk en is flexibel. Hij repareert verschillende soorten schakelaars. De aardlekschakelaar, lichtschakelaars, enkelpolige of dubbelpolige wisselschakelaars of de schakelaar van een dimmer of trekkoord. 
De vakmannen in het netwerk zijn allemaal professionals. Het zijn ZZP'ers of klusbedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij weten van elke vakman wat zijn kwaliteiten zijn en voor welke klus wij hem kunnen inzetten. Wij vragen bij alle klanten na de klus hoe ze de uitgevoerde klus en de vakman waarderen. Dit zijn de reviews die u vindt op onze site. We delen de reviews ook met de vakmannen. Het kan voorkomen dat we een inschattingsfout maakten en dat de vakman niet de juiste kwaliteit levert. We gaan dan in gesprek met de vakman. Verbetert de kwaliteit niet, dan verdwijnt deze uit ons netwerk.

Onze Klushulp in 4 stappen

  1. Kies uw klus

  2. Wij gaan op zoek naar een vakman

  3. Leun achterover: de vakman fikst uw klus

  4. Betaal simpel achteraf met iDEAL

Meer weten?

De juiste vakman

Wij werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Man en vrouw doen de administratie

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Zo beoordelen klanten ons