Lichtschakelaar kapot

Onze vakman repareert deze voor u

  • Geholpen wanneer u dat wilt
  • Het juiste materiaal en gereedschap
  • Zonder voorrijkosten
Een probleem met een lamp, de elektriciteitsdraad of lichtschakelaar? Bijvoorbeeld een lichtschakelaar die niet meer klikt. Een lichtknop die blokkeert. Of een lamp die het niet meer doet? Onze vakman spoort de oorzaak voor u op. En heeft de onderdelen bij zich om het probleem te verhelpen. Zo zit u veilig en snel weer in het licht.

(Licht)schakelaars repareren

54 reviews

Kies een datum en de tijden waarop u kunt. In de bevestiging staat de definitieve tijd waarop de vakman komt.

Veelgestelde vragen

Om een schakelaar te repareren heeft u niet zo heel veel nodig. Een beetje technisch inzicht en fijne motoriek is wel handig. Een schakelaar bestaat uit kleine onderdeeltjes. Met een schroevedraaier met een fijne kop schroeft u de onderdeeltjes los. En een spanningszoeker behoedt u voor een schok. Geen idee waar het over gaat? Schakel dan een vakman in. Hij fikst het zo voor u. Gaat u toch zelf aan de slag? Schakel eerst even de juiste groep in de meterkast uit. 
Onze elektricien schakelt makkelijk en is flexibel. Hij repareert verschillende soorten schakelaars. De aardlekschakelaar, lichtschakelaars, enkelpolige of dubbelpolige wisselschakelaars of de schakelaar van een dimmer of trekkoord. 
De vakmannen in het netwerk zijn allemaal professionals. Het zijn ZZP'ers of klusbedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij weten van elke vakman wat zijn kwaliteiten zijn en voor welke klus wij hem kunnen inzetten. Wij vragen bij alle klanten na de klus hoe ze de uitgevoerde klus en de vakman waarderen. Dit zijn de reviews die u vindt op onze site. We delen de reviews ook met de vakmannen. Het kan voorkomen dat we een inschattingsfout maakten en dat de vakman niet de juiste kwaliteit levert. We gaan dan in gesprek met de vakman. Verbetert de kwaliteit niet, dan verdwijnt deze uit ons netwerk.

Zo werkt Klushulp

We gaan meteen op zoek naar een vakman bij u in de buurt. U krijgt een e-mail met alle gegevens van de afspraak op een rij.
In de afspraakbevestiging staan alle gegevens van de afspraak.  De vakman komt langs op de afgesproken tijd. Zonder voorrijkosten.
Na de klus ontvangt u een e-mail met de rekening. Kies zelf hoe u betaalt. Via de link naar iDeal die in de e-mail staat of schrijf het bedrag over.

Wat is Klushulp?

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale vakmannen. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Afspraak wanneer u wilt

Ook ’s avonds en in het weekend. En in een tijdvak van 1 uur. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Duidelijkheid over de kosten

Vooraf ziet u de prijs van de klus of het uurtarief van de vakman. Per klus betaalt u altijd € 14,95 servicekosten. 

Wat onze klanten over (licht) schakelaars repareren zeggen