Sanitair plaatsen of vervangen (tijdelijk niet beschikbaar)

Zo helpt onze vakman u

  • Deskundige vakmannen
  • Juiste materialen en gereedschap
  • Geen voorrijkosten
Nieuw sanitair voor uw badkamer of wc? Onze loodgieter helpt u graag om dit te plaatsen. Geeft u bij het boeken van de klus aan wat er precies gedaan moet worden. En wat uw wensen zijn. Onze loodgieter komt op het afgesproken tijdstip langs en plaatst uw nieuwe wc, douchecabine of bad op een professionele manier. Zorgt u ervoor dat hij overal bij kan? Zo kunt u snel van uw nieuwe sanitair genieten.

Coronavirus: alleen bij dringende klussen komen wij in actie

Door de uitbraak van het coronavirus voeren onze vakmannen minder werkzaamheden uit dan normaal. Alleen bij dringende klussen komen wij in actie

 

Meer over onze aangepaste werkwijze.

Zo werkt Klushulp

We gaan meteen op zoek naar een vakman bij u in de buurt. U krijgt een e-mail met alle gegevens van de afspraak op een rij.
In de afspraakbevestiging staan alle gegevens van de afspraak. U ontvangt 1 dag van tevoren om 17.00 uur een sms met een herinnering dat de vakman komt. Deze komt langs op de afgesproken tijd. Zonder voorrijkosten.
Na de klus ontvangt u een e-mail met de rekening. Kies zelf hoe u betaalt. Via de link naar iDeal die in de e-mail staat of schrijf het bedrag over.

Wat is Klushulp?

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale vakmannen. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Afspraak wanneer u wilt

Ook ’s avonds en in het weekend. En in een tijdvak van 1 uur. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Duidelijkheid over de kosten

Vooraf ziet u de prijs van de klus of het uurtarief van de vakman. Per klus betaalt u altijd € 14,95 servicekosten. 

Wat onze klanten over sanitair plaatsen of vervangen zeggen

Onze vakmannen staan voor u klaar

Heeft u thuis een klusje die al tijden blijft liggen? Omdat u te druk bent? Geen zin heeft? Of stiekem 2 linkerhanden heeft? Plan dan uw klus in. Onze vakmannen staan voor u klaar. En regelen het voor u.
Klus inplannen
In een paar minuten geregeld

Veelgestelde vragen

Uw nieuwe toilet, badkamerbeubel, douchecabine, wasbak of kraan was zo gekocht. Maar nu moet u deze nog installeren. Waarom zelf moeilijk doen als een vakman het makkelijk kan? Onze vakman, meestal een installateur, is snel en vakkundig.  Wel zo handig: vertel de vakman zo duidelijk mogelijk wat uw wensen zijn. Hij zorgt voor het juiste materiaal en kan direct aan de slag als hij bij u op de stoep staat. 
U kunt naar een speciaalzaak gaan. Daar wordt u goed geholpen en kunt u terecht met al uw vragen. Steeds meer mensen geven de voorkeur aan het online bestellen van sanitair. Of kopen het bij de bouwmarkt. Online vindt u sanitair van bekende merken als Geberit, Sfinx en Grohe tegen aantrekkelijke prijzen.  
De vakman gaat ervan uit dat de materialen die hij nodig heeft zoveel mogelijk door u gekocht zijn. Geeft u bij het boeken van de klus aan wat er precies moet gebeuren en welke materialen u heeft.  Is de aanvraag niet duidelijk dan neemt de vakman contact met u op. Samen met u stemt hij af of alle materialen die hij nodig heeft er ook zijn. Als u wilt kan de vakman ook wat meenemen als hij de klus komt klaren. Die materiaalkosten betaalt u extra.