Sanitair plaatsen of vervangen

Zo helpt onze vakman u

  • Deskundige vakmannen
  • Juiste materialen en gereedschap
  • Geen voorrijkosten
Nieuw sanitair voor uw badkamer of wc? Onze loodgieter helpt u graag om dit te plaatsen. Geeft u bij het boeken van de klus aan wat er precies gedaan moet worden. En wat uw wensen zijn. Onze loodgieter komt op het afgesproken tijdstip langs. En plaatst uw nieuwe wc, douchewand of wastafel op een professionele manier. Zorgt u ervoor dat hij overal bij kan? Zo kunt u snel van uw nieuwe sanitair genieten.

Sanitair

72 reviews

Geef uw voorkeursmomenten aan voor de vakman. In de bevestiging staat de definitieve dag en tijd waarop de vakman u komt helpen.

Veelgestelde vragen

Uw nieuwe toilet, badkamerbeubel, douchecabine, wasbak of kraan was zo gekocht. Maar nu moet u deze nog installeren. Waarom zelf moeilijk doen als een vakman het makkelijk kan? Onze vakman, meestal een installateur, is snel en vakkundig.  Wel zo handig: vertel de vakman zo duidelijk mogelijk wat uw wensen zijn. Hij zorgt voor het juiste materiaal en kan direct aan de slag als hij bij u op de stoep staat. 
U kunt naar een speciaalzaak gaan. Daar wordt u goed geholpen en kunt u terecht met al uw vragen. Steeds meer mensen geven de voorkeur aan het online bestellen van sanitair. Of kopen het bij de bouwmarkt. Online vindt u sanitair van bekende merken als Geberit, Sfinx en Grohe tegen aantrekkelijke prijzen.  
De vakman gaat ervan uit dat de materialen die hij nodig heeft zoveel mogelijk door u gekocht zijn. Geeft u bij het boeken van de klus aan wat er precies moet gebeuren en welke materialen u heeft.  Is de aanvraag niet duidelijk dan neemt de vakman contact met u op. Samen met u stemt hij af of alle materialen die hij nodig heeft er ook zijn. Als u wilt kan de vakman ook wat meenemen als hij de klus komt klaren. Die materiaalkosten betaalt u extra. 

Coronavirus: wij voeren klussen uit

Tijdens de lockdown staat de Klushulp nog steeds voor u klaar. Onze vakmensen houden zich aan de richtlijnen van het RIVM. Door de avondklok vragen wij u klussen zoveel mogelijk overdag te boeken. Zodat ook onze vakmensen voor de avondklok thuis kunnen zijn. Bij een klus in de avond kan het gebeuren dat een klus niet op die dag afgemaakt kan worden.

Onze Klushulp in 3 stappen

Kies de klus die u wilt laten uitvoeren

De vakman komt bij u langs wanneer u wilt

Betaal veilig via iDEAL en/of met de Klus Cadeau kaart

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wat is Klushulp?

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Afspraak wanneer u wilt

Kies het dagdeel dat u goed uitkomt. Ook ’s avonds en in het weekend. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Duidelijkheid over de kosten

Vooraf ziet u de prijs van de klus of het uurtarief van de vakman. Per klus betaalt u altijd € 14,95 servicekosten. 

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale vakmannen. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Betrouwbare vakmannen

Goede vakmensen zijn soms lastig te vinden en hebben het druk. Wanneer u bij ons een klus boekt, hoeft u niet langer te zoeken. Onze betrouwbare klusprofessionals helpen u graag!

Wat onze klanten zeggen over Sanitair