Sanitair plaatsen of vervangen

Zo helpt onze vakman u

  • Deskundige vakmannen
  • Juiste materialen en gereedschap
  • Geen voorrijkosten
Nieuw sanitair voor uw badkamer of wc? Onze loodgieter helpt u graag om dit te plaatsen. Geeft u bij het boeken van de klus aan wat er precies gedaan moet worden. En wat uw wensen zijn. Onze loodgieter komt op het afgesproken tijdstip langs. En plaatst uw nieuwe wc, douchewand of wastafel op een professionele manier. Zorgt u ervoor dat hij overal bij kan? Zo kunt u snel van uw nieuwe sanitair genieten.

Sanitair

91 reviews

Geef uw voorkeursmomenten aan voor de vakman. In de bevestiging staat de definitieve dag en tijd waarop de vakman u komt helpen.

Veelgestelde vragen

Uw nieuwe toilet, badkamerbeubel, douchecabine, wasbak of kraan was zo gekocht. Maar nu moet u deze nog installeren. Waarom zelf moeilijk doen als een vakman het makkelijk kan? Onze vakman, meestal een installateur, is snel en vakkundig.  Wel zo handig: vertel de vakman zo duidelijk mogelijk wat uw wensen zijn. Hij zorgt voor het juiste materiaal en kan direct aan de slag als hij bij u op de stoep staat. 
U kunt naar een speciaalzaak gaan. Daar wordt u goed geholpen en kunt u terecht met al uw vragen. Steeds meer mensen geven de voorkeur aan het online bestellen van sanitair. Of kopen het bij de bouwmarkt. Online vindt u sanitair van bekende merken als Geberit, Sfinx en Grohe tegen aantrekkelijke prijzen.  
De vakman gaat ervan uit dat de materialen die hij nodig heeft zoveel mogelijk door u gekocht zijn. Geeft u bij het boeken van de klus aan wat er precies moet gebeuren en welke materialen u heeft.  Is de aanvraag niet duidelijk dan neemt de vakman contact met u op. Samen met u stemt hij af of alle materialen die hij nodig heeft er ook zijn. Als u wilt kan de vakman ook wat meenemen als hij de klus komt klaren. Die materiaalkosten betaalt u extra. 

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen over Sanitair