Rook- en/of koolmonoxidemelder plaatsen (bedraad)

Klushulp maakt het makkelijk 

  • Vakkundig en professioneel geholpen
  • Geen voorrijkosten
  • Komt Goed Garantie

Vanaf 1 juli 2022 moet in elk huis op elke verdieping een rookmelder hangen. Vindt u het lastig om zelf een rookmelder op te hangen? Of heeft u er geen tijd voor? Onze elektricien hangt de rookmelder vakkundig voor u op. Op de juiste plek in uw huis. En zorgt ervoor dat de bedrading goed wordt aangesloten.

Heeft u een rookmelder met batterij? Ga dan naar Rookmelder plaatsen (batterij).

Installeer ook een koolmonoxidemelder

Koolmonoxide is niet te ruiken of te zien. Dat maakt het zo gevaarlijk. Bij inademing kunt u er heel ziek van worden of zelfs aan overlijden. Koolmonoxide ontstaat bij onvolledige verbranding. Bijvoorbeeld door een kapotte kachel. Of een cv-ketel die niet goed is geïnstalleerd. Dat kan in ieder huis gebeuren. Daarom is het belangrijk om naast een rookmelder, ook een koolmonoxidemelder in uw huis te installeren.

Voor €87,50 installeren wij tot 3 bedrade rook- en/of koolmonoxidemelders. Wilt u meer melders laten installeren? Dan betaalt u €17,50 extra per melder.

Deze prijs is exclusief de melders. Die koopt u zelf vooraf of kunnen door onze vakman worden gekocht. Wilt u dat onze vakman de melders voor u meeneemt? Geeft u dit dan aan in de omschrijving tijdens het boeken van uw klus.

Wilt u de rookmelders laten plaatsen in een studentenhuis?

Dan gelden er andere regels dan in een gewoon huis. Lees de regels op de website van de Brandweer of informeer bij uw gemeente.

Rookmelder plaatsen bedraad

10 reviews

Geef uw voorkeursmoment aan. Dan gaan wij direct op zoek naar een vakman.

Meer weten?

De juiste vakman

Wij werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Man en vrouw doen de administratie

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Zo beoordelen klanten ons