Rook- en/of koolmonoxidemelder plaatsen (bedraad)

Klushulp maakt het makkelijk 

  • Vakkundige installatie van uw melder(s)
  • U betaalt geen voorrijkosten
  • Wij hebben het juiste materiaal

Vanaf 1 juli 2022 moet in elk huis op elke verdieping een rookmelder hangen. Vindt u het lastig om zelf een rookmelder op te hangen? Of heeft u er geen tijd voor? Onze elektricien hangt de rookmelder vakkundig voor u op. Op de juiste plek in uw huis. En zorgt ervoor dat de bedrading goed wordt aangesloten.

Heeft u een rookmelder met batterij? Ga dan naar Rookmelder plaatsen (batterij).

Installeer ook een koolmonoxidemelder

Koolmonoxide is niet te ruiken of te zien. Dat maakt het zo gevaarlijk. Bij inademing kunt u er heel ziek van worden of zelfs aan overlijden. Koolmonoxide ontstaat bij onvolledige verbranding. Bijvoorbeeld door een kapotte kachel. Of een cv-ketel die niet goed is geïnstalleerd. Dat kan in ieder huis gebeuren. Daarom is het belangrijk om naast een rookmelder, ook een koolmonoxidemelder in uw huis te installeren.

Voor €87,50 installeren wij tot 3 bedrade rook- en/of koolmonoxidemelders. Deze prijs is exclusief de melders. Wilt u meer melders installeren? Dan betaalt u €17,50 extra per melder.

Rookmelder plaatsen bedraad

1 reviews

Geef uw voorkeursmomenten aan voor de vakman. In de bevestiging staat de definitieve dag en tijd waarop de vakman u komt helpen.

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!