Modem installeren

Zo gaat onze Smart Home monteur te werk

  • Vakkundig en professioneel geholpen
  • Snel en met uitleg voor vertrek
  • Geen voorrijkosten
Als u een internet abonnement afsluit, sturen providers vaak een modem mee. Kijkt u er tegenop om die zelf te installeren? Met de installatie door onze ervaren Smart Home monteur heeft u snel toegang tot het internet thuis. Zo weet u zeker dat uw modem vakkundig en door een professionele monteur wordt aangesloten. Bovendien krijgt u meteen een wifi-check om te zien of u overal in huis goed bereik heeft. En heeft u er geen omkijken meer naar.
Man met Router

Wat kunt u zelf doen?

Uw router heeft vrijstaand het beste signaal. Zorg ervoor dat er niet van alles om de router heen ligt. En zet geen storende apparatuur in de buurt, zoals: een babyfoon, magnetron of bluetooth-apparaten.

Modem installeren en of instellen

6 reviews

Geef uw voorkeursmomenten aan voor de vakman. In de bevestiging staat de definitieve dag en tijd waarop de vakman u komt helpen.

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen over Modem installeren en of instellen