Lekkende kraan vervangen

Onze loodgieter fikst het

  • Vakkundig en professioneel geholpen
  • Geen voorrijkosten
  • Komt Goed Garantie

Onze loodgieter vervangt uw kraan

Onze loodgieter helpt u graag om uw lekkende kraan te vervangen. Hij kijkt eerst of hij de lekkende kraan kan maken. Vaak moet de lekkende kraan worden vervangen door een nieuwe kraan: onze vakman regelt het. Geeft u bij het boeken van de klus aan wat precies het probleem is. Zo weet de vakman wat er van hem verwacht wordt. En wat voor materialen hij mee moet nemen. U hoeft er alleen voor te zorgen dat hij overal makkelijk bij kan.

Veelgestelde vragen

Ja, de loodgieter heeft ervaring met verschillende kranen. Of het nu een buiten- of binnenkraan is, een koudwater- of thermostaatkraan.
Dat is lastig te zeggen. Het hangt af van het soort kraan en wat er mis is. Soms is het vervangen van het kraanleertje voldoende. De andere keer is de klus lastiger en moet er binnen in de kraan iets vervangen worden. Vaak is het nodig om uw kraan helemaal te vervangen door een nieuwe.
Ja, dat kan zeker als het gaat om andere loodgietersklusjes. U boekt dan een loodgieter voor een vast uurtarief. Geef in het opmerkingenveld aan welke klussen u te doen heeft. Dan komt de loodgieter goed voorbereid naar u toe.
Nee, deze kranen repareren wij helaas nog niet. Voor het repareren van een kokend water kraan verwijzen wij u graag naar uw keukenleverancier of de fabrikant.
De kosten voor het vervangen van een kraan wisselen. En hangen af van welke onderdelen u nodig heeft en welk merk kraan u wilt. Een kraan van een merk als Schell of Grohe kost vaak wat meer dan een kraan van een huismerk. Geeft u bij het boeken van de klus aan wat er precies moet gebeuren en welk merk kraan u wilt. Zo kan de vakman de juiste materialen en gereedschap meenemen. U betaalt voor het uitvoeren van uw klus. De kosten voor het materiaal komen daar nog bij.
Ja, dat kan zeker. Geeft u dan duidelijk in de omschrijving aan welke kraan u gekocht heeft of nog gaat kopen. Zo kan de vakman hier rekening mee houden.

Onze Klushulp in 4 stappen

  1. Kies uw klus

  2. Wij gaan op zoek naar een vakman

  3. Leun achterover: de vakman fikst uw klus

  4. Betaal simpel achteraf met iDEAL

Meer weten?

De juiste vakman

Wij werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Man en vrouw doen de administratie

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Zo beoordelen klanten ons