Een lekkende kraan

Zo maakt de loodgieter uw kraan

  • Geholpen wanneer u dat wilt
  • De juiste materialen en gereedschap
  • Zonder voorrijkosten
Een lekkende kraan verspilt water en maakt een irritant geluid. Onze loodgieter helpt u graag om uw lekkende kraan te repareren. Hij kijkt eerst of hij de lekkende kraan kan maken. Maar soms is er meer aan de hand. Of u nu een lekkende thermostaatkraan of lekkende keramische kraan wilt repareren: onze vakman regelt het. Hij neemt alle materialen mee, zodat hij in de meeste gevallen het probleem kan verhelpen. U hoeft er alleen voor te zorgen dat hij overal makkelijk bij kan.

Lekkende kraan

176 reviews

Geef uw voorkeursmomenten aan voor de vakman. In de bevestiging staat de definitieve dag en tijd waarop de vakman u komt helpen.

Veelgestelde vragen

Ja, de loodgieter heeft ervaring met verschillende kranen. Of het nu een buiten- of binnenkraan is, een koudwater- of thermostaatkraan. De vakman draait er zijn hand niet voor om. 
Dat is lastig te zeggen. Het hangt af van het soort kraan en wat er mis is. Soms is het vervangen van het kraanleertje voldoende. De andere keer is de klus lastiger en moet er binnen in de kraan iets vervangen worden. 
Ja dat kan zeker. Geeft u in het opmerkingenveld aan welke klussen u te doen heeft. Dan komt de loodgieter goed voorbereid naar u toe.
Onze klanten betalen gemiddeld €115,25 euro exclusief servicekosten voor het repareren van een lekkende kraan. Let op: dit is een gemiddelde prijs. Uw totaalprijs kan dus anders zijn. U betaalt de vakman namelijk per uur. Sommige klussen zijn makkelijk en snel op te lossen. Bij andere klussen is de oplossing moeilijker. En is de vakman langer bezig.

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen over Lekkende kraan