Lekkage opsporen

Onze vakman spoort het snel en vakkundig op

  • Geholpen wanneer u dat wilt
  • De juiste apparatuur
  • Zonder voorrijkosten

Lekkage in de keuken, badkamer, het dak of de vijver? Dat is erg vervelend. En kan waterschade of vochtproblemen veroorzaken. Een gaslek kan zelfs tot gevaarlijke situaties leiden. Vaak is de bron van de lekkage lastig te vinden. Lekdetectie of gaslekdetectie biedt dan uitkomst. Onze loodgieter heeft speciale lekdetectie apparatuur om lekkages op te sporen. Met de apparatuur kunnen we het lek vaak zonder hak- en breekwerk opsporen. Is het lek opgespoord? Dan bespreekt de loodgieter met u hoe hij de lekkage kan oplossen. Zet u uw spullen of meubels aan de kant zodat de loodgieter overal bij kan? Dan kan hij snel aan de slag.

Gaat het niet om een klus, maar heeft u schade waarvoor u verzekerd bent? Meld uw schade dan bij ons

Coronavirus: alleen bij dringende klussen komen wij in actie

Door de uitbraak van het coronavirus voeren onze vakmannen minder werkzaamheden uit dan normaal. Alleen bij dringende klussen komen wij in actie

 

Meer over onze aangepaste werkwijze.

Zo werkt Klushulp

We gaan meteen op zoek naar een vakman bij u in de buurt. U krijgt een e-mail met alle gegevens van de afspraak op een rij.
In de afspraakbevestiging staan alle gegevens van de afspraak. U ontvangt 1 dag van tevoren om 17.00 uur een sms met een herinnering dat de vakman komt. Deze komt langs op de afgesproken tijd. Zonder voorrijkosten.
Na de klus ontvangt u een e-mail met de rekening. Kies zelf hoe u betaalt. Via de link naar iDeal die in de e-mail staat of schrijf het bedrag over.

Wat is Klushulp?

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale vakmannen. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Afspraak wanneer u wilt

Ook ’s avonds en in het weekend. En in een tijdvak van 1 uur. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Duidelijkheid over de kosten

Vooraf ziet u de prijs van de klus of het uurtarief van de vakman. Per klus betaalt u altijd € 14,95 servicekosten. 

Wat onze klanten over leidingen vervangen zeggen

Onze vakmannen staan voor u klaar

Heeft u thuis een klusje die al tijden blijft liggen? Omdat u te druk bent? Geen zin heeft? Of stiekem 2 linkerhanden heeft? Plan dan uw klus in. Onze vakmannen staan voor u klaar. En regelen het voor u.
Klus inplannen
In een paar minuten geregeld

Veelgestelde vragen

Wij werken met lokale vakmannen en berekenen het gemiddelde lokale tarief voor uw klus. Als u uw postcode invult, ziet u het lokale tarief voor uw regio. De kosten van de lekdetectie hangen ook af van de dag en het tijdstip waarop u de klus wilt laten uitvoeren. 's Avonds en in het weekend rekenen wij een hoger tarief. Bij spoed komt er dezelfde dag nog een vakman bij u langs. Ook dan rekenen wij een hoger tarief. Bij het boeken van de klus ziet u meteen wat de vakman per uur kost voor uw klus.
Bij uw klusaanvraag vult u uw postcode in. Dan gaan wij op zoek naar een loodgieter bij u in de buurt. De loodgieters in ons netwerk zijn allemaal professionals. Het zijn ZZP'ers of klusbedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De vakmannen zijn niet bij ons in dienst, maar maken deel uit van ons netwerk. In de afspraakbevestiging vindt u de gegevens van de loodgieter. Als het nodig is, kunt u de loodgieter van tevoren bellen om uw klus door te nemen.
Ja, de rekening die u ontvangt na de klus is altijd inclusief btw.