Lekkage aan uw afvoer

Zo lost de loodgieter het op

  • Deskundige vakmannen
  • Juiste materialen en gereedschap
  • Geen voorrijkosten
Lekt de afvoer van uw toilet? Of is het de afvoer van uw gootsteen of wasbak die lekt? Of de lekkage nu in uw gootsteen, douchebak, wasbak, toilet of badkamer is. Onze loodgieter spoort de afvoerlekkage voor u op. Geeft u bij het boeken van de klus aan wat het probleem precies is. Zo komt hij goed voorbereid aan bij uw huis. Eerst spoort hij de lekkage op. Dan bespreekt de loodgieter met u hoe hij de afvoerlekkage kan verhelpen. Bijvoorbeeld door een verstopping op te lossen of kapotte onderdelen te vervangen. De loodgieter rekent een uurtarief. De prijs van het verhelpen van de afvoerlekkage hangt af van hoe lang hij bezig is.

Coronavirus: alleen bij dringende klussen komen wij in actie

Door de uitbraak van het coronavirus voeren onze vakmannen minder werkzaamheden uit dan normaal. Alleen bij dringende klussen komen wij in actie

 

Meer over onze aangepaste werkwijze.

Lekkage afvoer oplossen

Kies een datum en de tijden waarop u kunt. In de bevestiging staat de definitieve tijd waarop de vakman komt.

Zo werkt Klushulp

We gaan meteen op zoek naar een vakman bij u in de buurt. U krijgt een e-mail met alle gegevens van de afspraak op een rij.
In de afspraakbevestiging staan alle gegevens van de afspraak. U ontvangt 1 dag van tevoren om 17.00 uur een sms met een herinnering dat de vakman komt. Deze komt langs op de afgesproken tijd. Zonder voorrijkosten.
Na de klus ontvangt u een e-mail met de rekening. Kies zelf hoe u betaalt. Via de link naar iDeal die in de e-mail staat of schrijf het bedrag over.

Wat is Klushulp?

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale vakmannen. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Afspraak wanneer u wilt

Ook ’s avonds en in het weekend. En in een tijdvak van 1 uur. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Duidelijkheid over de kosten

Vooraf ziet u de prijs van de klus of het uurtarief van de vakman. Per klus betaalt u altijd € 14,95 servicekosten. 

Wat onze klanten over lekkage afvoer oplossen zeggen

Onze vakmannen staan voor u klaar

Heeft u thuis een klusje die al tijden blijft liggen? Omdat u te druk bent? Geen zin heeft? Of stiekem 2 linkerhanden heeft? Plan dan uw klus in. Onze vakmannen staan voor u klaar. En regelen het voor u.
Klus inplannen
In een paar minuten geregeld

Veelgestelde vragen

Meestal wel. Als het lek wordt veroorzaakt door een verstopping, ontstopt hij de afvoer. Anders loopt hij de afvoer na. Zichtbare lekken repareert hij snel en vakkundig. Is er geen lek te zien? Dan is lekdetectie met speciale apparatuur nodig. 
De kosten hangen af van de oorzaak en de locatie van het lek. De loodgieter kan u een idee van de totale kosten geven als hij weet wat er moet gebeuren. U betaalt de uren die hij werkt plus de kosten voor het materiaal en eventuele parkeerkosten. U  betaalt altijd 14,95 euro aan servicekosten per klus.  
Een lekkende afvoer ontstaat vaak in de badkamer, keuken of het toilet. Een fout in de montage kan de oorzaak zijn. Maar het kan ook dat er lekkage in de afvoer ontstaat doordat een huis nog  'werkt'. Of door invloeden van buitenaf, zoals een aardbeving, storm of trilling in de grond door heien.