Lekkage aan uw afvoer

Zo lost de loodgieter het op

  • Deskundige vakmannen
  • Juiste materialen en gereedschap
  • Geen voorrijkosten
Lekt de afvoer van uw toilet? Of is het de afvoer van uw gootsteen of wasbak die lekt? Of de lekkage nu in uw gootsteen, douchebak, wasbak, toilet of badkamer is. Onze loodgieter spoort de afvoerlekkage voor u op. Geeft u bij het boeken van de klus aan wat het probleem precies is. Zo komt hij goed voorbereid aan bij uw huis. Eerst spoort hij de lekkage op. Dan bespreekt de loodgieter met u hoe hij de afvoerlekkage kan verhelpen. Bijvoorbeeld door een verstopping op te lossen of kapotte onderdelen te vervangen. De loodgieter rekent een uurtarief. 

Lekkage afvoer

117 reviews

Geef uw voorkeursmomenten aan voor de vakman. In de bevestiging staat de definitieve dag en tijd waarop de vakman u komt helpen.

Veelgestelde vragen

Meestal wel. Als het lek wordt veroorzaakt door een verstopping, ontstopt hij de afvoer. Anders loopt hij de afvoer na. Zichtbare lekken repareert hij snel en vakkundig. Is er geen lek te zien? Dan is lekdetectie met speciale apparatuur nodig. 
De kosten hangen af van de oorzaak en de locatie van het lek. De loodgieter kan u een idee van de totale kosten geven als hij weet wat er moet gebeuren. U betaalt de uren die hij werkt plus de kosten voor het materiaal en eventuele parkeerkosten. U  betaalt altijd 19,95 euro aan servicekosten per klus.  
Een lekkende afvoer ontstaat vaak in de badkamer, keuken of het toilet. Een fout in de montage kan de oorzaak zijn. Maar het kan ook dat er lekkage in de afvoer ontstaat doordat een huis nog  'werkt'. Of door invloeden van buitenaf, zoals een aardbeving, storm of trilling in de grond door heien. 

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen over Lekkage afvoer