Lampen ophangen (tijdelijk niet beschikbaar)

Zo helpt onze vakman u

  • Geholpen wanneer u dat wilt
  • De juiste materialen en gereedschap
  • Zonder voorrijkosten
Lampen ophangen is een klus waarbij menig klusser zich de haren uit het hoofd trekt. Het is een precies werkje om de schakelaar van een schemerlamp aan het snoer te maken of aan te muur te bevestigen. Bij het bevestigen van een plafondlamp komen er vaak kroonsteentjes en/of boormachines aan te pas. En ook de verlichting in de badkamer is niet zomaar gefikst. Onze vakman heeft ruime ervaring met elektriciteit en verlichting en helpt u graag. Zorgt u voor de lamp? Onze elektricien zorgt voor het juiste gereedschap om de lamp vakkundig aan te sluiten.

Coronavirus: wij nemen extra maatregelen

Door de uitbraak van het coronavirus leven we momenteel in een onrustige tijd. Het raakt ons allemaal. De gezondheid van onze klanten, vakmannen en hun gezinnen staat voorop.

 

Daarom voeren onze vakmannen minder werkzaamheden uit dan normaal. Alleen bij dringende klussen komen wij in actie.

 

Wij blijven de situatie van dag tot dag volgen. We passen de richtlijnen van het RIVM strikt toe.

Zo werkt Klushulp

We gaan meteen op zoek naar een vakman bij u in de buurt. U krijgt een e-mail met alle gegevens van de afspraak op een rij.
In de afspraakbevestiging staan alle gegevens van de afspraak. U ontvangt 1 dag van tevoren om 17.00 uur een sms met een herinnering dat de vakman komt. Deze komt langs op de afgesproken tijd. Zonder voorrijkosten.
Na de klus ontvangt u een e-mail met de rekening. Kies zelf hoe u betaalt. Via de link naar iDeal die in de e-mail staat of schrijf het bedrag over.

Wat is Klushulp?

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale vakmannen. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Afspraak wanneer u wilt

Ook ’s avonds en in het weekend. En in een tijdvak van 1 uur. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Duidelijkheid over de kosten

Vooraf ziet u de prijs van de klus of het uurtarief van de vakman. Per klus betaalt u altijd € 14,95 servicekosten. 

Wat onze klanten over lamp ophangen zeggen

Onze vakmannen staan voor u klaar

Heeft u thuis een klusje die al tijden blijft liggen? Omdat u te druk bent? Geen zin heeft? Of stiekem 2 linkerhanden heeft? Plan dan uw klus in. Onze vakmannen staan voor u klaar. En regelen het voor u.
Klus inplannen
In een paar minuten geregeld

Veelgestelde vragen

Dat is heel verschillend per lamp. Een plafondlamp of wandlamp is meestal zo gefikst. Maar wilt u een kroonluchter ophangen? Dan kost dat meer tijd. Zeker als u deze in een vide wilt ophangen. Laat de vakman van te voren even weten wat u precies verwacht. Dan kan hij redelijk goed inschatten hoeveel tijd hij nodig is.
Natuurlijk kan hij dat. U zegt waar u de lamp wilt hebben en hij hangt hem op. Als het nodig is zorgt hij ervoor dat alle aansluitingen goed beveiligd zijn tegen vocht. Zodat u van een mooi verlichte tuin of terras kunt genieten. 
Nee, in principe niet. Maar heeft u nu een erg zware of grote lamp of moet de lamp op een moeilijke plek hangen? Dan is het wel handig dat hij een handje geholpen wordt. U regelt iemand of helpt zelf. U kunt ook bij uw klus aangeven dat de klus door 2 personen gedaan moet worden. U betaalt dan 2 vakmannen.