Kraan plaatsen of vervangen

Onze vakman helpt u graag

  • Vakkundig en professioneel geholpen
  • Geen voorrijkosten
  • Komt Goed Garantie

Onze vakman helpt u graag met uw kraan

Wilt u een kraan laten plaatsen of vervangen? Onze vakman helpt u graag! Geef bij het boeken van de klus aan wat er precies moet gebeuren. Zo weet de vakman wat er van hem verwacht wordt. Of er bijvoorbeeld nieuwe leidingen moeten komen. En wat voor materialen hij mee moet nemen. Een muurplaatkraan plaatsen is toch net even wat anders dan een kraan op een regenton monteren.

Veelgestelde vragen

De kosten voor het plaatsen van een kraan wisselen. En hangen af van welke onderdelen u nodig heeft en welk merk kraan u wilt. Een kraan van een merk als Schell of Grohe kost vaak wat meer dan een kraan van een huismerk. Geeft u bij het boeken van de klus aan wat er precies moet gebeuren en welk merk kraan u wilt. Zo kan de vakman de juiste materialen en gereedschap meenemen. U betaalt voor het uitvoeren van uw klus. De kosten voor het materiaal komen daar nog bij.
Wilt u een nieuwe buitenkraan laten plaatsen. Dan raden wij u aan om te kiezen voor een vorstvrije kraan. Zo voorkomt u grote schade aan uw kraan en woning. De vakman van de Klushulp adviseert u graag. Vergeet u niet om de buitenkraan in de winter af te sluiten? Dan bevriest de leiding niet en gaat uw kraan niet stuk.
De vakmannen in het netwerk zijn allemaal professionals. Het zijn ZZP'ers of klusbedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij weten van elke vakman wat zijn kwaliteiten zijn en voor welke klus wij hem kunnen inzetten. Wij vragen bij alle klanten na de klus hoe ze de uitgevoerde klus en de vakman waarderen. Dit zijn de reviews die u vindt op onze site. We delen de reviews ook met de vakmannen. Het kan voorkomen dat we een inschattingsfout maakten en dat de vakman niet de juiste kwaliteit levert. We gaan dan in gesprek met de vakman. Verbetert de kwaliteit niet, dan verdwijnt deze uit ons netwerk.
Ja, dat kan zeker. Geeft u dan duidelijk in de omschrijving aan welke kraan u gekocht heeft of nog gaat kopen. Zo kan de vakman hier rekening mee houden.
Nee, deze kranen plaatsen wij helaas nog niet. Voor het plaatsen van een kokend water kraan verwijzen wij u graag naar uw keukenleverancier.
Een kraan vervangen kan meestal in 1 bezoek. Laat u een nieuwe kraan met nieuw leidingwerk aanleggen? Dan kan er een vervolgbezoek nodig zijn.

Onze Klushulp in 4 stappen

  1. Kies uw klus

  2. Wij gaan op zoek naar een vakman

  3. Leun achterover: de vakman fikst uw klus

  4. Betaal simpel achteraf met iDEAL

Meer weten?

De juiste vakman

Wij werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Man en vrouw doen de administratie

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Zo beoordelen klanten ons