Kraan plaatsen

Onze vakman plaatst uw kraan vakkundig

  • Geholpen wanneer u dat wilt
  • De juiste materialen en gereedschap
  • Zonder voorrijkosten
Een buitenkraan, thermostaatkraan, keukenkraan. Overal in huis heeft u kranen. U kunt niet zonder. Als ze stuk zijn wilt u zo snel mogelijk een nieuwe kraan laten plaatsen. Onze vakman plaatst uw kranen snel en vakkundig. Of het nu een inbouwkraan of een wastafelkraan is. Hij draait er zijn hand niet voor om. Ook een kraan op de wasmachine of vaatwasser is geen enkel punt. Geeft u bij het boeken van de klus aan wat er precies moet gebeuren. Zo weet de vakman wat er van hem verwacht wordt. En wat voor materialen hij mee moet nemen. Een muurplaat kraan plaatsen is toch net even wat anders dan een kraan op een regenton monteren. 

Kraan plaatsen

213 reviews

Geef uw voorkeursmomenten aan voor de vakman. In de bevestiging staat de definitieve dag en tijd waarop de vakman u komt helpen.

Veelgestelde vragen

De kosten voor het plaatsen van een kraan wisselen. En hangen af van welke onderdelen u nodig heeft en welk merk kraan uw heeft. Een kraan van een merk als Schell of Grohe kost vaak wat meer dan een kraan van een huismerk. Geeft u bij het boeken van de klus aan wat er precies moet gebeuren en welk merk uw kraan heeft. Zo kan de vakman de juiste materialen en gereedschap meenemen. U betaalt voor het uitvoeren van uw klus. De kosten voor het materiaal komen daar nog bij.
De 1e kosten die u meestal maakt als u een loodgieter belt, zijn de voorrijkosten. Klushulp rekent geen voorrijkosten. U betaalt wel altijd het 1e uur helemaal en € 14,95 servicekosten per klus. 
Na een strenge winter kan het voorkomen dat uw buitenkraan bevroren is. U moet dan een nieuwe plaatsen. Handig is om voor een vorstvrije kraan te kiezen. De vakman van de Klushulp adviseert u graag. Vergeet u niet om de buitenkraan in de winter af te sluiten. Dan bevriest de leiding niet en gaat uw kraan niet weer stuk.
De vakmannen in het netwerk zijn allemaal professionals. Het zijn ZZP'ers of klusbedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij weten van elke vakman wat zijn kwaliteiten zijn en voor welke klus wij hem kunnen inzetten. Wij vragen bij alle klanten na de klus hoe ze de uitgevoerde klus en de vakman waarderen. Dit zijn de reviews die u vindt op onze site. We delen de reviews ook met de vakmannen. Het kan voorkomen dat we een inschattingsfout maakten en dat de vakman niet de juiste kwaliteit levert. We gaan dan in gesprek met de vakman. Verbetert de kwaliteit niet, dan verdwijnt deze uit ons netwerk.

Coronavirus: wij voeren klussen uit

Tijdens de lockdown staat de Klushulp nog steeds voor u klaar. Onze vakmensen houden zich aan de richtlijnen van het RIVM. Door de avondklok vragen wij u klussen zoveel mogelijk overdag te boeken. Zodat ook onze vakmensen voor de avondklok thuis kunnen zijn. Bij een klus in de avond kan het gebeuren dat een klus niet op die dag afgemaakt kan worden.

Onze Klushulp in 3 stappen

Kies de klus die u wilt laten uitvoeren

De vakman komt bij u langs wanneer u wilt

Betaal veilig via iDEAL en/of met de Klus Cadeau kaart

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wat is Klushulp?

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Afspraak wanneer u wilt

Kies het dagdeel dat u goed uitkomt. Ook ’s avonds en in het weekend. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Duidelijkheid over de kosten

Vooraf ziet u de prijs van de klus of het uurtarief van de vakman. Per klus betaalt u altijd € 14,95 servicekosten. 

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale vakmannen. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Betrouwbare vakmannen

Goede vakmensen zijn soms lastig te vinden en hebben het druk. Wanneer u bij ons een klus boekt, hoeft u niet langer te zoeken. Onze betrouwbare klusprofessionals helpen u graag!

Wat onze klanten zeggen over Kraan plaatsen