Kraan plaatsen

Onze vakman plaatst uw kraan vakkundig

  • Geholpen wanneer u dat wilt
  • De juiste materialen en gereedschap
  • Zonder voorrijkosten
Een buitenkraan, thermostaatkraan, keukenkraan. Overal in huis heeft u kranen. U kunt niet zonder. Als ze stuk zijn wilt u zo snel mogelijk een nieuwe kraan laten plaatsen. Onze vakman plaatst uw kranen snel en vakkundig. Of het nu een inbouwkraan of een wastafelkraan is. Hij draait er zijn hand niet voor om. Ook een kraan op de wasmachine of vaatwasser is geen enkel punt. Geeft u bij het boeken van de klus aan wat er precies moet gebeuren. Zo weet de vakman wat er van hem verwacht wordt. En wat voor materialen hij mee moet nemen. Een muurplaat kraan plaatsen is toch net even wat anders dan een kraan op een regenton monteren. 

Kraan plaatsen

307 reviews

Geef uw voorkeursmomenten aan voor de vakman. In de bevestiging staat de definitieve dag en tijd waarop de vakman u komt helpen.

Veelgestelde vragen

De kosten voor het plaatsen van een kraan wisselen. En hangen af van welke onderdelen u nodig heeft en welk merk kraan uw heeft. Een kraan van een merk als Schell of Grohe kost vaak wat meer dan een kraan van een huismerk. Geeft u bij het boeken van de klus aan wat er precies moet gebeuren en welk merk uw kraan heeft. Zo kan de vakman de juiste materialen en gereedschap meenemen. U betaalt voor het uitvoeren van uw klus. De kosten voor het materiaal komen daar nog bij.
De 1e kosten die u meestal maakt als u een loodgieter belt, zijn de voorrijkosten. Klushulp rekent geen voorrijkosten. U betaalt wel altijd het 1e uur helemaal en € 19,95 servicekosten per klus. 
Na een strenge winter kan het voorkomen dat uw buitenkraan bevroren is. U moet dan een nieuwe plaatsen. Handig is om voor een vorstvrije kraan te kiezen. De vakman van de Klushulp adviseert u graag. Vergeet u niet om de buitenkraan in de winter af te sluiten. Dan bevriest de leiding niet en gaat uw kraan niet weer stuk.
De vakmannen in het netwerk zijn allemaal professionals. Het zijn ZZP'ers of klusbedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij weten van elke vakman wat zijn kwaliteiten zijn en voor welke klus wij hem kunnen inzetten. Wij vragen bij alle klanten na de klus hoe ze de uitgevoerde klus en de vakman waarderen. Dit zijn de reviews die u vindt op onze site. We delen de reviews ook met de vakmannen. Het kan voorkomen dat we een inschattingsfout maakten en dat de vakman niet de juiste kwaliteit levert. We gaan dan in gesprek met de vakman. Verbetert de kwaliteit niet, dan verdwijnt deze uit ons netwerk.
Onze klanten betalen gemiddeld €124,16 euro exclusief servicekosten voor het laten plaatsen van een kraan. Let op: dit is een gemiddelde prijs. Uw totaalprijs kan dus anders zijn. U betaalt de vakman namelijk per uur. Sommige klussen zijn makkelijk en snel op te lossen. Bij andere klussen is de oplossing moeilijker. En is de vakman langer bezig.

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen over Kraan plaatsen