Kortsluiting opsporen

Onze elektricien spoort het op

  • Geholpen wanneer u dat wilt
  • Zonder voorrijkosten
  • Het juiste materiaal en gereedschap
Kortsluiting kan vervelende gevolgen hebben. Elektrische apparaten gaan stuk. De stoppen slaan steeds door. En in het ergste geval kan er zelfs brand ontstaan. Vaak wordt kortsluiting veroorzaakt door een elektrisch apparaat. Is dat niet het geval? Dan speelt er mogelijk een probleem in de bedrading of de meterkast. Ook kan een defect(e) lichtschakelaar of stopcontact de oorzaak zijn. 

Onze vakman spoort de oorzaak voor u op
Is de oorzaak een elektrisch apparaat? Dan krijgt u advies over vervolgstappen, zoals het laten repareren van dat apparaat. Is de oorzaak niet een elektrisch apparaat, maar bijvoorbeeld de bedrading? Dan wordt het probleem in de meeste gevallen direct verholpen. 


Kortsluiting opsporen

79 reviews

Kies een datum en de tijden waarop u kunt. In de bevestiging staat de definitieve tijd waarop de vakman komt.

Veelgestelde vragen Kortsluiting

Kortsluiting kan zomaar ontstaan. Door water in uw tuinverlichting. Door elektrische draden die kapot of beschadigd zijn. Of door apparaten die overbelast zijn. Het heeft altijd met elektrische stromen te maken. Als de spanning te hoog wordt, zorgt de aardlekschakelaar voor beveiliging. 1 of meer stoppen in de meterkast slaan dan door. Kortsluiting kan overal in huis voorkomen. In een zonnepaneel, cv-ketel, oven, lamp of stopcontact.
Nee, dat hoeft niet. Een vreemd luchtje in de buurt van een stopcontact of meterkast kan meer oorzaken hebben. Is het echt een brandlucht? Dan is het verstandig om de stekkers uit de stopcontacten te halen. En er zo snel mogelijk een elektricien naar te laten kijken. Vreemde luchtjes kunnen ook komen door schimmel, ontsnappende rioollucht of ongedierte.
Kortsluiting door bijvoorbeeld een oven, vaatwasser of lamp is in een paar stappen op te sporen. Schakel eerst de groep van de doorgeslagen stop uit. Haal de stekkers van de apparaten in die groep uit het stopcontact. Vervang de stop of zet de schakelaar om. Zet dan de apparaten 1 voor 1 weer aan. Is dit niet voldoende? Schakel dan een vakman in. Hij spoort de kortsluiting met een multimeter zo voor u op. En zorgt ervoor dat u zich weer veilig voelt in uw huis.
Het tarief hangt af van de dag en het tijdstip waarop u de klus wilt laten uitvoeren. 's Avonds en in het weekend rekenen wij een hoger tarief. Bij het boeken van de klus ziet u meteen wat de vakman per uur kost voor uw klus.
Ja, de rekening die u ontvangt na de klus is altijd inclusief btw. En exclusief de servicekosten van 14,95 euro en eventuele parkeer- en materiaalkosten.

Zo werkt Klushulp

We gaan meteen op zoek naar een vakman bij u in de buurt. U krijgt een e-mail met alle gegevens van de afspraak op een rij.
In de afspraakbevestiging staan alle gegevens van de afspraak.  De vakman komt langs op de afgesproken tijd. Zonder voorrijkosten.
Na de klus ontvangt u een e-mail met de rekening. Kies zelf hoe u betaalt. Via de link naar iDeal die in de e-mail staat of schrijf het bedrag over.

Wat is Klushulp?

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale vakmannen. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Afspraak wanneer u wilt

Ook ’s avonds en in het weekend. En in een tijdvak van 1 uur. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Duidelijkheid over de kosten

Vooraf ziet u de prijs van de klus of het uurtarief van de vakman. Per klus betaalt u altijd € 14,95 servicekosten. 

Wat onze klanten over kortsluiting opsporen zeggen