Klein schilderwerk

Laat het over aan een vakman

 • Lokale, gediplomeerde vakschilders
 • Professioneel binnen- en buitenschilderwerk
 • Komt Goed Garantie

Kan uw voordeur wel een likje verf gebruiken? Of wilt u de muur in de woonkamer een nieuwe kleur geven? Onze vakschilders gaan graag voor u aan de slag. Voor de kleine schilderklusjes, zowel binnen als buiten.

Wanneer een vakman inschakelen voor uw schilderwerk?

Zelf schilderen is vaak goedkoper dan een vakman inhuren. Maar met een vakman bent u verzekerd van kwaliteit, garantie én het gaat sneller dan wanneer u zelf de kwast pakt. Tijd die u zelf aan andere (leuke) dingen kunt besteden!

Wanneer een vakman inschakelen voor uw schilderwerk?

Zelf schilderen is vaak goedkoper dan een vakman inhuren. Maar met een vakman bent u verzekerd van kwaliteit, garantie én het gaat sneller dan wanneer u zelf de kwast pakt. Tijd die u zelf aan andere (leuke) dingen kunt besteden!

In de onderstaande regio’s hebben wij vakmensen voor uw kleine schilderklus:

Plaatsnaam Postcode
Aerdenhout 2110 tot 2111
Bloemendaal 2114 tot 2121
Driehuis 1985
Haarlem 2000 tot 2063
Heemstede 2100 tot 2121
IJmuiden 1970 tot 1976
Santpoort Noord 2070 tot 2071
Santpoort Zuid 2080 tot 2082
Spaarndam 2064
Tilburg 5000, 5100, 5200, 5500, 5600, 4600, 4700, 4800, 4900, 4200
Velsen Zuid 1980 tot 1981
Velserbroek 1980 tot 1981
Zandvoort 2040 tot 2116
Zierikzee / Hoogvliet / Zevenbergen 4300, 4400, 4600, 4700, 4800, 3100, 3200, 3000, 3300, 2900

Klein Schilderwerk

Geef uw voorkeursmomenten aan voor de vakman. In de bevestiging staat de definitieve dag en tijd waarop de vakman u komt helpen.

Onze Klushulp in 3 stappen

Kies de klus die u wilt laten uitvoeren

De vakman komt bij u langs wanneer u wilt

Betaal veilig via iDEAL en/of met de Klus Cadeau kaart

Veelgestelde vragen

Klein schilderwerk is voor kleine oppervlakken. Zowel binnen als buiten. Bijvoorbeeld de voordeur, een binnenmuur, kleine trap of plafond in de woonkamer. De prijs is per uur en zonder offerte. Heeft u een grote schilderklus voor buiten? Kijk dan eens bij Schilderonderhoud van Centraal Beheer.
De schilders zijn allemaal professionals. Het zijn ZZP'ers of schildersbedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Met een diploma en vakgerichte opleiding. De vakmensen zijn niet bij ons in dienst. Ze maken deel uit van het netwerk van RoamlerTech.
Wij kunnen schilderklussen aannemen tot en met de 2e verdieping van uw woning. Voor schilderklussen vanaf 3 verdiepingen zijn, door ARBO richtlijnen, 2 schilders nodig en moet er een steiger gebouwd worden. Heeft u een grote schilderklus voor buiten? Kijk dan eens bij Schilderonderhoud van Centraal Beheer.
In overleg met u zorgt de schilder voor het materiaal, zoals handgereedschap en verf. Standaard wordt de verf mat opgeleverd. U kunt ook voor een glansgraad (zijdeglans of hoogglans) kiezen. De kosten voor het materiaal zijn niet bij de uurprijs van de schilder inbegrepen.

Voor de schilder is het handig om onderstaande dingen te weten. 

 • Wat wilt u laten schilderen?
 • Hoeveel m2 is het oppervlak van uw schilderklus?
 • Wilt u binnen of buiten laten schilderen?
 • Welke kleur verf wilt u? Geef bij voorkeur de RAL code op.
 • Geef de glansgraad aan: mat, zijdeglans of hoogglans.
 • - Uit welk materiaal bestaat het oppervlak dat geschilderd moet worden?

Deze informatie kunt u doorgeven in het opmerkingenveld bij het boeken van de klus. Of aan de schilder zelf tijdens de intake. Na het boeken van de klus neemt de schilder contact met u op om uw wensen en de benodigde materialen door te nemen.

In verband met de garantie kiest en koopt de schilder in overleg met u de verf. U kunt een kleurcode en de glansgraad doorgeven. De schilder geeft geen kleuradvies.
De schilder gebruikt alleen kwaliteitsverf van professionele merken, zoals: Sigma, Sikkens, Wijzonol, Trimetal, Anker Stuy, Veveo, Boonstoppel, Herbol en Keim.
We begrijpen dat u uw schilderklus gewoon snel en goed geklaard wilt hebben. De vakschilders doen daar ook hun uiterste best voor. Is er toch iets niet goed gegaan? Dan bieden wij u de Komt Goed Garantie. Bent u direct na afloop van de uitgevoerde klus niet tevreden? Laat dit de vakman meteen weten, dan kan hij het meteen oplossen. Lukt dat niet, neem dan contact met ons op. Dan vragen wij dezelfde of een andere vakman de fouten of schade te herstellen. Zonder dat u hiervoor hoeft te betalen. Meer informatie over de Komt Goed Garantie, leest u in onze algemene voorwaarden.
Een schilder kost €65, - per uur. U betaalt altijd minimaal 1 uur en € 19,95 servicekosten per klus. De prijzen zijn inclusief BTW. Eventuele materiaal en/of parkeerkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.
Nee, voor een grote schilderklus met offerte, kunt u terecht bij Schilderonderhoud van Centraal Beheer. Dit is alleen voor buitenschilderwerk.
Nee, u betaalt geen voorrijkosten. Wij werken met een netwerk van vakschilders uit verschillende regio’s in Nederland. En vinden vaak wel een vakman bij u in de buurt. Daarom is het niet nodig om voorrijkosten te rekenen.

De meest voorkomende schilderklussen voor binnen en buiten

Professionele schilders kunt u voor al uw verfklussen inschakelen. Of het nu binnen- of buitenschilderwerk is. Binnenschilderwerk bevat al het schilderwerk dat aan de binnenkant van uw huis plaatsvindt. Het weer heeft hier geen invloed op. Bij buitenschilderwerk wél. Daarvoor is een andere verfsoort nodig.

Binnenschilderwerk

 • Muren
 • Plafonds
 • Trappen
 • Vloeren
 • Deuren binnenshuis
 • Kozijnen binnenshuis

Buitenschilderwerk

 • Dakgoten
 • Gevel
 • Deuren
 • Kozijnen
 • Tuinhuisje
 • Garagedeur
 • Dakkapel

Handig om te weten

De beste schilderperiode

Binnenschilderwerk kan het hele jaar door. Buitenschilderwerk is afhankelijk van de weersomstandigheden. De ideale schildertemperatuur ligt tussen 10 en 25 graden. Bij te warm weer droogt de verf te snel en kunnen er blaasjes in de verflaag komen. En een regenbui kan uw nieuwe schilderwerk verpesten.

Kleur in uw interieur

Wilt u uw huis een nieuwe look geven? Leuk! Kleur is daarbij heel belangrijk. De trend van 2022 wordt lichtblauw volgens Flexa. “Maar bij het kiezen van een kleur is het belangrijk dat u bij uw eigen voorkeur blijft”, tipt verkoopstyliste Marieke Toonk. Voor meer tips, leest u het interview met Marieke hier.

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wat is Klushulp?

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Afspraak wanneer u wilt

Kies het dagdeel dat u goed uitkomt. Ook ’s avonds en in het weekend. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Duidelijkheid over de kosten

Vooraf ziet u de prijs van de klus of het uurtarief van de vakman. Per klus betaalt u altijd € 19,95 servicekosten. 

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale vakmannen. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Betrouwbare vakmannen

Goede vakmensen zijn soms lastig te vinden en hebben het druk. Wanneer u bij ons een klus boekt, hoeft u niet langer te zoeken. Onze betrouwbare klusprofessionals helpen u graag!