Kabels trekken

Onze vakman gaat in de weer met een trekveer

  • Geholpen wanneer u dat wilt
  • Vakkundig en professioneel geholpen
  • Geen voorrijkosten
Bij een verbouwing of in een nieuwbouwhuis moeten elektrakabels, netwerkkabels of andere draden worden getrokken. Of verplaatst u een apparaat en wilt u de kabels uit het zicht? Onze vakman helpt u graag. Kabels trekken vereist handigheid en ervaring. Onze vakman gebruikt een trekveer om de klus snel en goed te klaren voor u. Hij bekijkt wat de handigste weg is. Om de kabels te trekken onder de vloer of over het plafond. Zorgt u dat de werkplek voor de elektricien vrij te bereiken is?

Kabels trekken

107 reviews

Geef uw voorkeursmomenten aan voor de vakman. In de bevestiging staat de definitieve dag en tijd waarop de vakman u komt helpen.

Veelgestelde vragen

Ja dat kan. Bij de bouw van een huis worden vaak loze leidingen aangelegd. U vindt ze meestal in de meterkast. Het is even zoeken met een trekveer waar de leiding uitkomt. Onze vakman weet precies hoe dat moet. Is de juiste leiding gevonden. Dan trekt hij vakkundig de kabel.
Ja, kabels trekken is een klus die u zelf zou kunnen doen. Er is wat handigheid, voorzichtigheid en het juiste gereedschap voor nodig. En niet te vergeten geduld. Zijn deze eigenschappen niet uw sterkste kant of hebt u niet het juiste gereedschap? Begin er dan niet aan en boek de klus bij Klushulp. De vakman komt voorrijden op het moment dat u kiest.
De vakman trekt alle soorten kabels. Coax kabels, utp kabels, elektriciteitskabels, wat u wilt. U bent verzekerd van goed licht, beeld, geluid of internet. En komt er een kink in de kabel? U boekt de klus altijd met 'Komt goed garantie'. 
Vanaf € 65, - per uur kunt u kabels laten trekken. Het is handig als u bij het boeken van de klus precies aangeeft wat uw situatie en wensen zijn. De vakman kan dan een goede inschatting maken van de kosten. 
Onze vakmannen maken geen offertes. Wel kunnen ze van tevoren een inschatting maken van hoelang de klus gaat duren. 

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen over Kabels trekken