Kabels trekken (elektra)

Onze vakman gaat in de weer met een trekveer

  • Vakkundig en professioneel geholpen
  • Geen voorrijkosten
  • Komt Goed Garantie

Veelgestelde vragen

Ja dat kan. Bij de bouw van een huis worden vaak loze leidingen aangelegd. U vindt ze meestal in de meterkast. Het is even zoeken met een trekveer waar de leiding uitkomt. Onze vakman weet precies hoe dat moet. Is de juiste leiding gevonden. Dan trekt hij vakkundig de kabel.
Ja, kabels trekken is een klus die u zelf zou kunnen doen. Er is wat handigheid, voorzichtigheid en het juiste gereedschap voor nodig. En niet te vergeten geduld. Zijn deze eigenschappen niet uw sterkste kant of hebt u niet het juiste gereedschap? Begin er dan niet aan en boek de klus bij Klushulp. De vakman komt voorrijden op het moment dat u kiest.
De vakman trekt alle soorten kabels. Coax kabels, UTP-kabels, elektriciteitskabels, wat u wilt. U bent verzekerd van goed licht, beeld, geluid of internet. En komt er een kink in de kabel? U boekt de klus altijd met 'Komt goed garantie'. 
Vanaf € 65, - per uur kunt u kabels laten trekken. Het is handig als u bij het boeken van de klus precies aangeeft wat uw situatie en wensen zijn. De vakman kan dan een goede inschatting maken van de kosten. 
Onze vakmannen maken geen offertes. Wel kunnen ze van tevoren een inschatting maken van hoelang de klus gaat duren. 

Onze Klushulp in 4 stappen

  1. Kies uw klus

  2. Wij gaan op zoek naar een vakman

  3. Leun achterover: de vakman fikst uw klus

  4. Betaal simpel achteraf met iDEAL

Meer weten?

De juiste vakman

Wij werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Man en vrouw doen de administratie

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Zo beoordelen klanten ons