Hulp bij lekkage

Onze vakman helpt u snel en vakkundig

  • Geholpen wanneer u dat wilt
  • Het juiste gereedschap
  • Zonder voorrijkosten

Lekkage in de keuken of badkamer? Dat is erg vervelend. En kan waterschade of vochtproblemen veroorzaken. Een gaslek kan zelfs gevaarlijk zijn. Onze loodgieter bekijkt samen met u de situatie. Vaak kan de lekkage direct opgelost worden. Daarvoor is het belangrijk dat u weet waar de lekkage vandaan komt. Ook moet die plek makkelijk bereikbaar zijn. Soms kan een lekkage niet direct verholpen worden. In dat geval krijgt u advies over verder te nemen stappen. 

Weet u niet waar de lekkage vandaan komt?

Als u niet weet waar de lekkage vandaan komt dan biedt lekdetectie of gaslekdetectie uitkomst. Een speciaal bedrijf kan het lek zonder hak- en breekwerk opsporen met speciale apparatuur. Via Klushulp is lekdetectie helaas nog niet mogelijk.

Gaat het niet om een klus, maar heeft u schade waarvoor u verzekerd bent? Meld uw schade dan bij ons. 

Lekkage opsporen

62 reviews

Geef uw voorkeursmomenten aan voor de vakman. In de bevestiging staat de definitieve dag en tijd waarop de vakman u komt helpen.

Veelgestelde vragen

Wij werken met lokale vakmannen en berekenen het gemiddelde lokale tarief voor uw klus. Als u uw postcode invult, ziet u het lokale tarief voor uw regio. De kosten voor het opsporen van lekkage hangen ook af van de dag en het tijdstip waarop u de klus wilt laten uitvoeren. 's Avonds en in het weekend rekenen wij een hoger tarief. Bij spoed komt er dezelfde dag nog een vakman bij u langs. Ook dan rekenen wij een hoger tarief. Bij het boeken van de klus ziet u meteen wat de vakman per uur kost voor uw klus.
Ja, de rekening die u ontvangt na de klus is altijd inclusief btw.

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen over Lekkage opsporen