Elektricien voor een vast uurtarief

Voor uw problemen met elektra

  • Vakkundige elektriciens
  • Geen voorrijkosten
  • Geen gedoe met gereedschap
Een kookplaat aansluiten, oven vervangen, lamp repareren of ledverlichting ophangen? Wat uw wensen ook zijn, onze elektricien helpt u daarbij. Voor een vast uurtarief en zonder voorrijkosten. Geeft u bij het boeken van de klus aan om welke klus of klussen het precies gaat. Dan kan onze elektricien het juiste gereedschap en zo nodig materiaal meenemen. Zorgt u dat de werkplek vrij te bereiken is voor de elektricien? 

Elektricien voor een vast uurtarief

Kies een datum en de tijden waarop u kunt. In de bevestiging staat de definitieve tijd waarop de vakman komt.

Veelgestelde vragen

Ja dat kan. Geeft u bij het aanvragen van uw klus precies aan om welke klussen het gaat. Soms neemt de elektricien contact met u op om te bespreken wat u van hem verwacht. Hij kan u dan meteen een idee geven van het aantal uren dat hij bezig is.
Wij werken met lokale vakmannen. De elektricien komt dus altijd bij u uit de buurt. Of u nu uit Amsterdam, Almere, Groningen, Eindhoven of Arnhem komt. Wij rekenen geen voorrijkosten. Wel minimaal 1 uur.
De vakmannen in het netwerk zijn allemaal professionals. Het zijn ZZP'ers of elektriciens die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij vragen bij alle klanten na de klus hoe ze de uitgevoerde klus en de vakman waarderen. Dit zijn de reviews die u vindt op onze site. We delen de reviews ook met de vakmannen. Het kan voorkomen dat we een inschattingsfout maakten en dat de vakman niet de juiste kwaliteit levert. We gaan dan in gesprek met de vakman. Verbetert de kwaliteit niet, dan verdwijnt deze uit ons netwerk. 

Zo werkt Klushulp

We gaan meteen op zoek naar een vakman bij u in de buurt. U krijgt een e-mail met alle gegevens van de afspraak op een rij.
In de afspraakbevestiging staan alle gegevens van de afspraak.  De vakman komt langs op de afgesproken tijd. Zonder voorrijkosten.
Na de klus ontvangt u een e-mail met de rekening. Kies zelf hoe u betaalt. Via de link naar iDeal die in de e-mail staat of schrijf het bedrag over.

Onze partner

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Wat is Klushulp?

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale vakmannen. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Afspraak wanneer u wilt

Ook ’s avonds en in het weekend. En in een tijdvak van 1 uur. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Duidelijkheid over de kosten

Vooraf ziet u de prijs van de klus of het uurtarief van de vakman. Per klus betaalt u altijd € 14,95 servicekosten. 

Onze klanten over een elektricien voor een vast uurtarief