Elektricien voor een vast uurtarief (tijdelijk niet beschikbaar)

Onze vakman helpt u snel en goed

  • Deskundige vakmannen
  • Geen voorrijkosten
  • Geen gedoe met gereedschap
Een kookplaat aansluiten, oven vervangen, lamp repareren of ledverlichting ophangen? Wat uw wensen ook zijn, onze elektricien helpt u snel en vakkundig. Voor een vast uurtarief en zonder voorrijkosten. Geeft u bij het boeken van de klus aan om welke klus of klussen het precies gaat. Dan kan onze elektricien het juiste gereedschap en zo nodig materiaal meenemen. Zorgt u dat de werkplek voor de elektricien vrij te bereiken is? Dat kasten leeg zijn en spullen of apparatuur verwijderd zijn? Ook goed om te weten is dat er bij het uitvoeren van de klus een meerderjarige aanwezig moet zijn.

Coronavirus: alleen bij dringende klussen komen wij in actie

Door de uitbraak van het coronavirus voeren onze vakmannen minder werkzaamheden uit dan normaal. Alleen bij dringende klussen komen wij in actie

 

Meer over onze aangepaste werkwijze.

Zo werkt Klushulp

We gaan meteen op zoek naar een vakman bij u in de buurt. U krijgt een e-mail met alle gegevens van de afspraak op een rij.
In de afspraakbevestiging staan alle gegevens van de afspraak. U ontvangt 1 dag van tevoren om 17.00 uur een sms met een herinnering dat de vakman komt. Deze komt langs op de afgesproken tijd. Zonder voorrijkosten.
Na de klus ontvangt u een e-mail met de rekening. Kies zelf hoe u betaalt. Via de link naar iDeal die in de e-mail staat of schrijf het bedrag over.

Wat is Klushulp?

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale vakmannen. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Afspraak wanneer u wilt

Ook ’s avonds en in het weekend. En in een tijdvak van 1 uur. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Duidelijkheid over de kosten

Vooraf ziet u de prijs van de klus of het uurtarief van de vakman. Per klus betaalt u altijd € 14,95 servicekosten. 

Onze klanten over een elektricien voor een vast uurtarief

Veelgestelde vragen

Ja dat kan. Geeft u bij het aanvragen van uw klus precies aan om welke klussen het gaat. Soms neemt de elektricien contact met u op om te bespreken wat u van hem verwacht. Hij kan u dan meteen een idee geven van het aantal uren dat hij bezig is.
Wij werken met lokale vakmannen. De elektricien komt dus altijd bij u uit de buurt. Of u nu uit Amsterdam, Almere, Groningen, Eindhoven of Arnhem komt. Wij rekenen geen voorrijkosten. Wel minimaal 1 uur.
De vakmannen in het netwerk zijn allemaal professionals. Het zijn ZZP'ers of elektriciens die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij vragen bij alle klanten na de klus hoe ze de uitgevoerde klus en de vakman waarderen. Dit zijn de reviews die u vindt op onze site. We delen de reviews ook met de vakmannen. Het kan voorkomen dat we een inschattingsfout maakten en dat de vakman niet de juiste kwaliteit levert. We gaan dan in gesprek met de vakman. Verbetert de kwaliteit niet, dan verdwijnt deze uit ons netwerk.