Access point installeren

Onze Smart Home monteur regelt het voor u

  • Vakkundig en professioneel geholpen
  • Beter bereik
  • Geen kabels nodig
Heeft u slecht wifi-bereik, bijvoorbeeld op zolder of in de tuin? En kan er geen kabel worden aangelegd door verstopte leidingen? Dan kunt u voor een beter bereik een access point installeren. Kijkt u er tegenop om dat zelf te doen? Onze ervaren Smart Home monteur regelt het voor u. Het is mogelijk om meerdere access points in een draadloos netwerk te gebruiken. 
Accespoint gemonteerd aan plafond
Zo gaat de monteur te werk
De monteur komt langs om het probleem te bekijken en bekijkt de technische mogelijkheden. Na uw akkoord gaat de monteur aan de slag. Klaar? De monteur doet een eindmeting en slaat de resultaten op.
Er moet een stroompunt zijn op alle locaties waar een access point komt. Let op: een access point is geen router en deelt geen IP-adressen uit. Heeft u een draadloze router? Dan heeft u een ingebouwde access point in uw router.

Access point installeren

Geef uw voorkeursmomenten aan voor de vakman. In de bevestiging staat de definitieve dag en tijd waarop de vakman u komt helpen.

Zo werkt Klushulp

We gaan meteen op zoek naar een vakman bij u in de buurt. U krijgt een e-mail met alle gegevens van de afspraak op een rij.
In de afspraakbevestiging staan alle gegevens van de afspraak.  De vakman komt langs op de afgesproken tijd. Zonder voorrijkosten.
Na de klus ontvangt u een e-mail met de rekening. Kies zelf hoe u betaalt. Via de link naar iDeal die in de e-mail staat of schrijf het bedrag over.

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Wat is Klushulp?

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale vakmannen. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Afspraak wanneer u wilt

Ook ’s avonds en in het weekend. En in een tijdvak van 1 uur. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Duidelijkheid over de kosten

Vooraf ziet u de prijs van de klus of het uurtarief van de vakman. Per klus betaalt u altijd € 14,95 servicekosten.