Access point installeren

Onze Smart Home monteur regelt het voor u

  • Vakkundig en professioneel geholpen
  • Geen voorrijkosten
  • Komt Goed Garantie

Beter wifi-bereik in uithoeken van uw huis

Heeft u slecht wifi-bereik, bijvoorbeeld op zolder of in de tuin? En kan er geen kabel worden aangelegd door verstopte leidingen? Dan kunt u voor een beter bereik een access point installeren. Kijkt u er tegenop om dat zelf te doen? Onze ervaren Smart Home monteur regelt het voor u. Het is mogelijk om meerdere access points in een draadloos netwerk te gebruiken.

Zo gaat de monteur te werk

De monteur komt langs om het probleem te bekijken en bekijkt de technische mogelijkheden. Na uw akkoord gaat de monteur aan de slag. Klaar? De monteur doet een eindmeting en slaat de resultaten op.
Er moet een stroompunt zijn op alle locaties waar een access point komt. Let op: een access point is geen router en deelt geen IP-adressen uit. Heeft u een draadloze router? Dan heeft u een ingebouwde access point in uw router.

Meer weten?

De juiste vakman

Wij werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Man en vrouw doen de administratie

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!