Duurzaam wonen pitch-event

Pitch-event 'De volgende stap in duurzaam wonen'

Samen innoveren

Elk jaar organiseert Lab55, het innovatielab van Centraal beheer, pitch-events. Met onze pitch-events geven we startende ondernemers een podium. En onderzoeken we een mogelijke samenwerking. Een groot thema dit jaar is: duurzaam wonen. 

Met pitch-events onderzoeken we een mogelijke samenwerking

Het doel van onze pitch-events is om te onderzoeken of we samen kunnen innoveren. Co-creatie, kennisdeling en open innovatie staan daarbij centraal. We geven startende ondernemers de mogelijkheid om zichzelf te presenteren en met ons het gesprek aan te gaan. Wij leren van de snelheid, frisse ideeën en dynamiek van startups. En andersom ondersteunen wij hen met onze kennis, processen en een groot netwerk.

Pitchen voor het juiste publiek

Tijdens pitch-events krijgen ondernemers een paar minuten om hun idee te pitchen. Zij leggen uit waarom het interessant is voor Centraal Beheer en waarom ze met ons een volgende stap willen zetten. Wij zorgen voor het juiste publiek. Voor het thema ‘De volgende stap in duurzaam wonen’ zijn dat bijvoorbeeld medewerkers vanuit Achmea, Achmea duurzaam samen en Centraal Beheer. Mooie ingangen voor de pitchende partijen. 

Pitch jouw duurzame woonoplossing op een volgend pitch-event

Wij zijn nog lang niet klaar met innoveren op het gebied van duurzaam wonen. En zijn dan ook op zoek naar nieuwe bedrijven. Ben jij een startup en heb je een geweldig idee over duurzaam wonen dat je aan ons wilt pitchen? Wij maken graag kennis. Laat een bericht achter op onze partner pagina of stuur ons een email. Spreken we je dan!