Pilotmachine gaat onverminderd door met Woningrapport

Walter Living en Centraal Beheer starten samenwerking

Centraal Beheer onderzoekt in hoog tempo wat klanten van ons verwachten. Ook wanneer het gaat om woonwensen. En waar kan je deze beter laten uitkomen dan in een droomhuis! In de huidige oververhitte woningmarkt is het een hele uitdaging om voor een goede prijs een droomhuis te krijgen.

Centraal Beheer biedt huizenzoekers Woningrapport aan

Met een gratis proefaccount van Woningrapport kunnen huizenzoekers onbeperkt rapporten opvragen van alle te koop staande woningen in Nederland. Hierin staat alle belangrijke, onafhankelijke informatie over de waarde van een woning. En vergelijken we de woning met andere te koop staande huizen in de regio. Zo brengt de huizenzoeker met een gerust gevoel een bod uit op zijn of haar droomhuis.

Walter Living is een unieke partner in de huizenmarkt

Net als bij de andere pilot-partners koos Centraal Beheer na een marktscan voor Walter Living. De informatie van Walter Living bestaat uit data-gedreven informatie. Met deze data-gedreven informatie berekent Walter Living hoeveel de klant kan onder- of overbieden. Ook berekent Walter Living hoeveel kans de klant maakt met het bod. Walter Living zet zo de nieuwe standaard voor huizen kopen. En zorgt voor gemak net als Centraal Beheer!

“De markt verandert razendsnel. We zijn ontzettend blij om samen met Centraal Beheer mensen te kunnen helpen om makkelijker een huis te vinden voor een goede prijs. Door de ervaring van Centraal Beheer te combineren met de data-gedreven inzichten van Walter Living kunnen we daadwerkelijk snelle stappen maken naar een betere, transparante huizenmarkt. Door de samenwerking van Centraal Beheer en Walter Living weet je zeker dat je een goed bod uitbrengt op een huis.” - Steven van Wel en Marije Smelt, Walter Living

“We zijn erg blij dat we met Walter Living deze samenwerking zijn gestart. Het begin is er. Nu gaan we valideren op welke wijze we gebruikers nog beter kunnen helpen bij hun zoektocht in de woningmarkt. We kijken er erg naar uit om dit samen met Walter Living te ontwikkelen” - Fleur Abbenhuis en Shera Muntenaar, Centraal Beheer

Centraal Beheer en Walter Living starten op 16 juli pilot

Na de pilots Makelaarservice, Bouwkundige Keuring en Energielabel starten Centraal Beheer en Walter Living de pilot Waarderapport. We onderzoeken of de klanten van Centraal Beheer het logisch vinden dat wij deze dienst aanbieden. En of ze ook gebruik maken van de dienst. Op basis van de resultaten bepalen we of we de dienst definitief toevoegen aan ons assortiment.

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Mail je vraag naar lab55@achmea.nl of kijk op Woningrapport. Kan jij wat voor onze klanten betekenen en wil je graag samenwerken? Laat het ons dan weten. We gaan graag met je in gesprek.