De innovatiethema’s van Lab55

Op deze thema’s zoeken we naar samenwerkingen

In Lab55 geloven we in open innovatie en de kracht van samenwerking. Als grote corporate hebben we de middelen, de klanten en de processen. Startups hebben de dynamiek, de innovatie en de snelheid om te innoveren. Breng je beide samen, dan kunnen er hele mooie dingen ontstaan! Elk kwartaal organiseert Lab55 een pitch-event met een ander thema. 6 startups krijgen dan de kans om hun idee te pitchen.

De thema's van Lab55

Lees meer over de thema's en pitch mee
Wij willen het dagelijkse leven makkelijker, veiliger en duurzamer maken. Daarom willen wij diensten aanbieden naast onze huidige verzekeringen. We zijn op zoek naar nieuwe en innovatieve woondiensten die gaan over comfortabel wonen, betaalbaar wonen en duurzaam wonen. Help jij ons daarbij?
Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe mobiliteitsdiensten op het gebied van de deeleconomie, mobility as a service, de zelfrijdende auto en duurzaamheid. Onze droom is dat iedereen op een veilige en duurzame manier van A naar B kan komen. Op elk moment van de dag.

Wij willen klanten helpen om financiële keuzes te maken die hun doelen dichterbij brengen. Wij zijn op zoek naar financiële innovaties om vooral gezinnen te ondersteunen in hun financiële welzijn. Bijvoorbeeld met slimme toepassingen voor het maken van een financieel plan. En door het aanbieden van eenvoudige financiële oplossingen, zoals P2P, Artificial Intelligence investing, robo-advies.