Veelgestelde vragen

Huishoudelijke hulp

Al uw vragen beantwoord

Onze partner Hlprs heeft een groot netwerk met huishoudelijke hulpen. Personen die u graag helpen in uw huishouden. Maar huishoudelijke hulp word je niet zomaar. Alle hulpen hebben een verplichte ID-controle gedaan die bewijst dat zij echt zijn. Zo weet u wie u over de vloer krijgt.
Wanneer u een huishoudelijke hulp gekozen heeft, sluit u een dienstverleningsovereenkomst met de hulp. Dit valt onder de Regeling dienstverlening aan huis. Het uurloon is inclusief vakantiegeld -en dagen en kort verzuim. Centraal Beheer is geen onderdeel van deze overeenkomst.
Mensen helpen doen we al meer dan 100 jaar. We zijn er goed in. Maar mensen veranderen. De markt verandert. Dus veranderen wij mee. Door heel Nederland nog meer hulp te bieden. En vooral gemak. Vanuit die gedachte ontwikkelen we steeds meer diensten waarmee we mensen verder helpen. Met Huishoudelijke Hulp wil Centraal Beheer u helpen om snel een goede schoonmaker te regelen. Zo heeft u tijd over voor de leuke dingen.
Nee. Huishoudelijke Hulp is voor iedereen die snel en gemakkelijk een betrouwbare hulp in huis zoekt. U hoeft dus geen klant van Centraal Beheer te zijn om gebruik te maken van deze dienst. Voor Huishoudelijke Hulp werken wij samen met Hlprs.
U ontvangt aan het eind van de maand een rekening van onze partner Hlprs.
U kunt de rekening betalen via iDEAL of automatische incasso. Zodra u de rekening heeft voldaan, ontvangt de huishoudelijke hulp direct zijn of haar geld voor de gewerkte uren. U betaalt nooit aan de hulp zelf.
Met Huishoudelijke Hulp wordt u zo snel mogelijk gekoppeld aan de juiste hulp op basis van uw wensen. Met een netwerk van huishoudelijke hulpen door heel Nederland heeft u snel een hulp gevonden. En hoeft u zelf niet te zoeken. U betaalt voor deze service. Daarom rekenen wij bij een online boeking eenmalig € 19,95 bemiddelingskosten, en bij een telefonische boeking € 29,95. Bij een telefonische boeking krijgt u meer persoonlijke service van Hlprs. De betaling verloopt via onze partner Hlprs.
Ja. Het doen van een boeking is altijd vrijblijvend tot u een overeenkomst sluit met een hulp.
Ja. U kunt de overeenkomst in onderling overleg met de hulp beëindigen en anders geldt de wettelijke opzegtermijn. De wettelijke opzegtermijn is afhankelijk van hoe lang de hulp bij u werkt. Wanneer de hulp korter dan 5 jaar bij u werkt is dat 1 maand.
Wilt u meer informatie, of bent u niet tevreden? Laat het onze partner en ons vooral weten door te mailen naar help@hlprs.nl. Hlprs neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Of bel tijdens werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur naar 085-2019689.
Zoekt u werk als Huishoudelijke Hulp? Plan dan geen intakegesprek via deze website. Maar meld u aan.
Dit is via ons helaas niet mogelijk.
Dat hangt af van uw verzekering. Wanneer u een Inboedel All Risk verzekering van Centraal Beheer heeft, bent u meestal gedekt voor schade aan uw spullen door werk van uw huishoudelijke hulp. Voor meer informatie, kunt u terecht bij onze klantenservice.
U maakt zelf afspraken met de huishoudelijke hulp over het uurtatief en bespreekt dan ook eventuele reiskosten. U kunt er dan voor kiezen deze te vergoeden. Dat verhoogt de kans op het vinden van een hulp.
Wij en onze partners proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over het antwoord op uw vraag of de afhandeling van uw klacht. Dan kunt u voor meer informatie terecht op het Europese platform voor alternatieve geschilbeslechting. Of stuur een e-mail naar diensten@centraalbeheer.nl.