Top 10 meest geleende spullen via deelplatform Peerby 

Er zijn van die spullen die u maar heel af en toe nodig heeft. Zelf kopen? Best zonde van het geld. Via deelplatform Peerby kunt u spullen lenen van mensen uit de buurt. Zoals een boormachine, grasmaaier of een wetsuit. Erg handig. Ook zo benieuwd welke spullen het meest worden geleend op dit moment? Hier volgt de top 10!

  1. Partytent
  2. Ladder
  3. Koffer / rugzak
  4. Boormachine
  5. Twee persoons tentje
  6. Barbecue
  7. Statafel
  8. Decoupeerzaag
  9. Hogedrukreiniger
  10. Steden/landen reisboekjes

Ook zo benieuwd naar Peerby? Neem een kijkje op het platform en ontdek hoeveel mensen bij jou uit de buurt al lid zijn van Peerby

Spullen die u leent, verzekerd alsof ze van uzelf zijnSpullen delen spannend?

Centraal Beheer maakt spullen delen een stuk minder spannend. Door ze te verzekeren alsof ze van uzelf zijn.

Inboedelverzekering

Stel: U helpt uw dochter met verhuizen. Die handige bakfiets heeft u geleend van een vriend. Door een brand in uw schuurtje raakt de bakfiets zwaar beschadigd. Leuk aanbellen bij de eigenaar is anders.

Met onze Inboedelverzekering zijn ook de spullen die u van een ander leent verzekerd.


Meer informatie

Kostbaarheden Buitenshuisverzekering

Die geleende camera is via onze Kostbaarheden Buitenshuisverzekering net zo goed verzekerd als u eigen spullen die u meeneemt buiten de deur.

Meer

Reisverzekering

U wilt het toch eens proberen: kamperen. Van familie leent u een tent. Maar door die windhoos bent u al snel een ervaring rijker. En is de familie een tent armer. Gelukkig is ook de geleende tent goed verzekerd met onze Reisverzekering.

Meer