Probeer 't zelf!

Met Peerby Go kunt u spullen die u huurt van uw buren thuis laten bezorgen op de voor u gewenste plaats en tijd. Probeer het ook! Gebruik Peerby Go met €5 korting.

Vanaf nu is het ook mogelijk om allerlei spullen thuis te laten bezorgen via Peerby Go. Peerby's nieuwe dienst waarmee u spullen huurt van uw buren, bezorgd op de plaats en tijd die jou uitkomt. Peerby Go is beschikbaar in vier grote steden: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Centraal Beheer nodigt jou uit Peerby Go uit te proberen. Actiecode 'durftedelen' geeft recht op €5 korting.

Ontdek hoe jouw buren delen

Spullen die u leent, verzekerd alsof ze van uzelf zijnSpullen delen spannend?

Centraal Beheer maakt spullen delen een stuk minder spannend. Door ze te verzekeren alsof ze van uzelf zijn.

Inboedelverzekering

Stel: U helpt uw dochter met verhuizen. Die handige bakfiets heeft u geleend van een vriend. Door een brand in uw schuurtje raakt de bakfiets zwaar beschadigd. Leuk aanbellen bij de eigenaar is anders.

Met onze Inboedelverzekering zijn ook de spullen die u van een ander leent verzekerd.


Meer informatie

Kostbaarheden Buitenshuisverzekering

Die geleende camera is via onze Kostbaarheden Buitenshuisverzekering net zo goed verzekerd als u eigen spullen die u meeneemt buiten de deur.

Meer

Reisverzekering

U wilt het toch eens proberen: kamperen. Van familie leent u een tent. Maar door die windhoos bent u al snel een ervaring rijker. En is de familie een tent armer. Gelukkig is ook de geleende tent goed verzekerd met onze Reisverzekering.

Meer