Denk met ons mee

Uw mening is belangrijk voor ons

Heeft u een goed idee? Denkt u dat iets beter of gemakkelijker kan? Wij vinden het fijn dat u met ons meedenkt. Verbeteren doen we namelijk graag samen met u! Met uw verbeteridee kunnen wij onze producten, diensten en service steeds beter maken.
Bent u ergens tevreden over? Ook dat vinden we fijn om te horen. Want we zorgen graag voor een glimlach op uw gezicht.


Wij zijn benieuwd naar uw ideeën

Wij vinden het belangrijk om te blijven innoveren. Samen met klanten, start-ups en andere partners verbeteren wij steeds onze producten en diensten. Zodat wij u nu én in de toekomst zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en samenwerkingen.

Klantpanel

Wij vinden het fijn als klanten meedenken over onze nieuwe diensten en producten. Klanten kunnen zich aanmelden voor het klantpanel en worden dan een paar keer per jaar uitgenodigd voor een online onderzoek.
Lees meer

Klantraad

Onze klanten hebben een belangrijke stem in onze organisatie. Onze klantraad is een groep mensen met wie wij regelmatig in gesprek gaan. Ook is er direct contact tussen de klantenraad en directie. Zo krijgen wij direct feedback op onze bestaande én nieuwe dienstverlening.

Lab55

In Lab55 werken we samen aan de toekomst van verzekeren. Hier staan onze deuren altijd open voor startups, zzp’ers, ondernemers en studenten. Want wat is leuker en effectiever dan kennis delen en samen tot geweldige ideeën te komen?
Lees meer