3 mixfondsen

Gemaksbeleggen

U kunt kiezen uit 3 mixfondsen

Onze mixfondsen beleggen in een mix van verschillende soorten beleggingen. Denk daarbij aan aandelen, obligaties en grondstoffen. De ene belegging heeft meer risico dan de andere. Beleggingen in liquiditeiten en obligaties hebben minder risico. En aandelen kennen meer risico. Door een mix te maken van de beleggingen loopt u minder risico.

Bij beleggen komen risico’s kijken

De waarde in uw mixfonds kan stijgen maar kan ook dalen. U kunt minder geld terugkrijgen dan u inlegde. Of uw inleg kwijt raken. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. In het Aanvullend Prospectus leest u meer over de risico’s. Loop geen onnodig risico. Lees de Essentiële Beleggersinformatie.

U kiest zelf het mixfonds dat het beste bij u past

U kunt maar in 1 mixfonds tegelijk beleggen. U kunt wel altijd van mixfonds veranderen.

Ontvang nu een bonus

Als u voor 31 augustus € 500,- inlegt, ontvangt u een bonus van € 25,-. Lees de voorwaarden.

Hulp bij uw keuze?

Wilt u in meer fondsen tegelijk beleggen?

Kijk dan eens naar Centraal Beheer Fondsbeleggen.

Onze mixfondsen

De mixfondsen van Centraal Beheer hebben allemaal een eigen samenstelling. Er zijn 3 mixfondsen: voorzichtig, gemiddeld en ambitieus. De actuele koersen vindt u op de website van Achmea Investment Management.

Waarom beleggen bij Centraal Beheer?

De beleggingsfondsen van Centraal Beheer worden beheerd door Achmea Investement Management. Één van de top 5 beleggers in Nederland. Hier leest u meer over beleggen bij Centraal Beheer.

Handig om te lezen

Fondsbeleggen

Als u zelf een verdeling wilt maken. U kunt kiezen uit 8 fondsen.

Duidelijke kosten

Lees welke kosten u betaalt.

Waarom beleggen bij Centraal Beheer?

Ik word klant, en dan?

Start met beleggen

Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr. 18059537, statutair gevestigd te Zeist. Voor het beheren van beleggingsinstellingen beschikt Achmea Investment Management B.V. over een vergunning van de Stichting Autoriteit Financiële Markten en is zij opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15001209.