Fondsen

Fondsbeleggen

Fondsbeleggen biedt ruime keuze

Volg uw eigen strategie met de 8 fondsen van Fondsbeleggen

De ene belegging heeft meer risico dan de andere. En van te voren weet u nooit precies wat er met uw beleggingen gaat gebeuren. U kiest daarom zelf waar u uw geld in wilt beleggen. Met Fondsbeleggen van Centraal Beheer heeft u de keuze uit 8 fondsen. Of u maakt uw eigen verdeling van deze fondsen. En de professionele fondsmanagers van Centraal Beheer beheren die. Volgens uw eigen voorkeuren.

Bij beleggen komen risico’s kijken.

Over het algemeen geldt bij beleggen: hoe meer risico u neemt, hoe meer rendement u mag verwachten. Het risico is de kans dat uw beleggingen minder waard worden. U kunt uw risico verminderen door niet met al uw geld te beleggen. Het rendement is uw winst.

De waarde van uw beleggingen kan stijgen maar kan ook dalen.

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. In het Aanvullend Prospectus leest u meer over de risico’s. Loop geen onnodig risico. Lees de Essentiële Beleggersinformatie.

5 mixfondsen

De mixfondsen van Centraal Beheer hebben allemaal een eigen samenstelling. Er zijn mixfondsen van zeer voorzichtig tot zeer ambitieus. De actuele koersen vindt u op de website van Achmea Investment Management.

2 obligatiefondsen en 1 aandelenfonds

U kunt ook kiezen uit drie fondsen die alleen gericht zijn op aandelen of obligaties. Van deze fondsen kunt u uw eigen mix maken.

Waarom beleggen bij Centraal Beheer?

De beleggingsfondsen van Centraal Beheer worden beheerd door Achmea Investement Management. Één van de top 5 beleggers in Nederland. Hier leest u meer over beleggen bij Centraal Beheer.

Start met beleggen

Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr. 18059537, statutair gevestigd te Zeist. Voor het beheren van beleggingsinstellingen beschikt Achmea Investment Management B.V. over een vergunning van de Stichting Autoriteit Financiële Markten en is zij opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15001209.