De beleggings­rekening van Bas

Bas (55) belegt voor een extraatje bovenop zijn pensioen

Bas is 55 en verwacht over 12 jaar met pensioen te gaan. Hij verheugt zich er al op dan verre reizen te gaan maken. Door te beleggen hoopt hij tegen die tijd een extraatje bovenop zijn pensioen te hebben.

“Ruim 5 jaar geleden ben ik begonnen met beleggen”, vertelt Bas. “Ik had al jaren een bedrag op mijn spaarrekening staan. Dat geld groeide nauwelijks. Daarom besloot ik een beleggings­rekening te openen. Sommige vrienden van me beleggen zelf en zijn veel tijd kwijt met het bijhouden van de beurs. Ik vind het fijn om me niet dagelijks bezig te moeten houden met de koersen. Daarom heb ik gekozen voor het beleggen in fondsen”.
Ik vind het fijn om me niet dagelijks bezig te moeten houden met de koersen
“Ik heb berekend welk bedrag ik nodig heb om tijdens mijn pensioen mooie reizen te kunnen maken. Aan de hand daarvan heb ik bepaald welk startbedrag ik moest inleggen. Ook stort ik maandelijks een bedrag op mijn beleggings­rekening”.

Bereken uw mogelijke opbrengst

Ook een beleggingsdoel voor ogen? Bereken wat beleggen u mogelijk op kan leveren met onze rekentool.
Bereken uw mogelijke opbrengst

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee.
U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Deze informatie kan reclame bevatten. Lees het prospectus en het Essentiële-informatiedocument (Eid) voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Bank N.V., statutair gevestigd in Den Haag, KvK nr. 27154399. Achmea Bank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12000011.