Aart en Jeroen

Beleggen iets voor u?

Begin met beleggen

Wat kan beleggen u opleveren?

Maak hieronder uw berekening

Met beleggen kunt u uw geld laten groeien. Benieuwd wat beleggen u op kan leveren? Uw mogelijke rendement berekent u makkelijk met onze rekenhulp.

Begin met beleggen en ontvang € 65,- bonus
U ontvangt de bonus als u voor het eerst een beleggingsrekening opent en minimaal € 500,- inlegt. Bekijk de actievoorwaarden.

Gemaksbeleggen

Onze fondsbeheerders beleggen uw geld in mixfondsen. Zo hoeft u zelf niet dagelijks de beurs bij te houden. U belegt in 1 mixfonds van uw eigen keuze.
Meer over Gemaksbeleggen

Fondsbeleggen

U heeft meer regie. U kunt kiezen uit 7 fondsen. Verdeel uw inleg over 1 of juist meerdere fondsen.
Meer over Fondsbeleggen

Kies uw beleggingsproduct

Gemaksbeleggen

Onze fondsbeheerders beleggen uw geld in mixfondsen. Door te beleggen in een mixfonds, spreidt u uw risico’s.

Fondsbeleggen

U kunt kiezen uit 7 fondsen, met ieder een eigen risicoprofiel. Verdeel uw inleg over 1 of meerdere fondsen.

Mixfonds Voorzichtig
Mixfonds Gemiddeld
Mixfonds Ambitieus
Mixfonds Zeer Ambitieus
Staatsobligaties
Bedrijfsobligaties
Wereldwijd Aandelen
Kies Gemaksbeleggen Meer over Gemaksbeleggen Kies Fondsbeleggen Meer over Fondsbeleggen

In een paar eenvoudige stappen opent u een beleggings­rekening

Houd uw burgerservice­nummer (BSN), een digitale kopie van uw identiteitsbewijs en het nummer van uw bankrekening bij de hand. U ontvangt een e-mail met een bevestiging van uw aanvraag.
Voordat wij uw rekening actief maken, moeten wij volgens de wet uw gegevens controleren. Dat doen wij met een overboeking van 1 cent die u naar ons overmaakt. Met iDEAL is dit snel en eenvoudig geregeld. Als uw gegevens akkoord zijn, activeren wij na 1 à 2 werkdagen uw beleggings­rekening. Soms hebben wij meer informatie nodig. U krijgt dan van ons een e-mail.
Hierin staat uw beleggings­rekeningnummer. Wij beginnen met beleggen als u geld inlegt.
Bepaal uw beleggingsdoel. Maak een keuze tussen Gemaksbeleggen en Fondsbeleggen. En kies een fonds met een risico- en rendements­verwachting dat bij u past. Onze experts regelen de rest! Wij maken beleggen makkelijk.

Wat zijn de risico’s?

Beleggen levert op de langere termijn meestal meer op dan sparen. Maar er komen ook risico’s bij kijken. Uw geld kan minder waard worden. Daarom geldt voor beleggen altijd: resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.
Meer over de risico’s

Beleggen brengt kosten en risico's met zich mee.
U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr. 18059537, statutair gevestigd te Zeist. Voor het beheren van beleggingsinstellingen beschikt Achmea Investment Management B.V. over een vergunning van de Stichting Autoriteit Financiële Markten en is zij opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15001209.