Neem afscheid van uw spaarvarken

Start met beleggen

Sparen levert niet veel meer op. Met beleggen groeit uw geld op de lange termijn meestal harder. Heeft u geld dat u een tijdje opzij kunt zetten? Dan is beleggen misschien iets voor u.

Beleggen is makkerlijker dan u denkt

U denkt misschien dat beleggen niet bij u past. Bijvoorbeeld omdat u niet veel kennis heeft van de beurs. Of omdat u niet voldoende geld heeft om te beleggen. Maar beleggen is eigenlijk voor iedereen.

  1. Om te kunnen beleggen hoeft u niet elke dag de beurs te volgen. Er zijn verschillende (mix)fondsen waar u in kunt beleggen. De fondsbeheerders houden de marktontwikkelingen goed in de gaten.
  2. Beleggen kan ook met kleine bedragen. Bij Centraal Beheer kunt u al met € 50,- per maand beginnen met beleggen. Houd wel altijd wat geld achter de hand voor onverwachte uitgaven.
  3. Beleggen is niet zonder risico. Maar er zijn verschillende mogelijkheden om uw geld te beleggen in fondsen, waarbij u uw risico spreidt. Bij Centraal Beheer hebben we bijvoorbeeld Gemaksbeleggen.

Waarom beleggen bij Centraal Beheer?

De beleggingsfondsen van Centraal Beheer worden beheerd door Achmea Investement Management. Één van de top 5 beleggers in Nederland. Hier leest u meer over beleggen bij Centraal Beheer.

Wat is beleggen?

We leggen het graag uit.

Wilt u meer weten over Gemaksbeleggen? We geven u graag nog meer informatie.

Beleggen bij Centraal Beheer Begin met beleggen

Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr. 18059537, statutair gevestigd te Zeist. Voor het beheren van beleggingsinstellingen beschikt Achmea Investment Management B.V. over een vergunning van de Stichting Autoriteit Financiële Markten en is zij opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15001209.