Onze beleggingsexperts

Onze beleggingsexperts

Maak kennis met Aart en Jeroen

Bij Centraal Beheer hebben we verstand van beleggen. Tenminste, onze beleggingsexperts. We stellen u graag voor aan twee van hen: Aart en Jeroen.

Even voorstellen Dit zijn Aart en Jeroen. Geen ingehuurde acteurs die de tekst van onze filmpjes over beleggen instuderen. Nee, Aart en Jeroen zijn twee van onze beleggingsexperts. Voetbalfanaat en Gemaksbeleggen-expert Aart ruilde het Drentse Rolde in voor Amsterdam. Daar woont hij samen met Susan. Zijn passie voor financiën en beleggen wisselt hij af met wielrennen en reizen. Jeroen woont samen met Manon en zijn twee kinderen in Het Gooi. Hij heeft veel ervaring in de financiële wereld. Net als Aart adviseert hij bij Achmea onder meer pensioenfondsen bij hun beleggingskeuzes. Als zijn kinderen groter zijn wil hij ze mee op reis nemen. En de wereld laten zien. Aart en Jeroen leggen graag uit hoe het zit met beleggen Beleggen bij Centraal Beheer is eenvoudig. Aart en Jeroen leggen dat graag uit. Niet in moeilijke beleggingstaal, maar zo dat iedereen het begrijpt. Dus ook voor wie niets van beleggen weet. Klik op de filmpjes hieronder en in een paar minuten weet u wat er mogelijk is bij Centraal Beheer. En waarom beleggen bij ons zo interessant is.
onze beleggingsexperts
Kiezen tussen aandelen, obligaties, crypto’s, high-tech bedrijven?
Bij Centraal Beheer hoeft dat niet.
onze beleggingsexperts
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?
Bij Centraal Beheer open je in 3 stappen een beleggingsrekening.
onze beleggingsexperts
Beleggen is iets voor de langere termijn.
Dus hoe eerder je begint, hoe beter.
Beleggen bij Centraal Beheer De kans is groot dat u maandelijks een bedrag opzijzet. U kunt overwegen een deel hiervan op een beleggingsrekening te zetten. Met een inleg van € 50,- per maand kunt u al een mooi bedrag opbouwen.
  • Open een beleggingsrekening en ontvang € 25,- startgeld
  • Online beleggen met elk gewenst bedrag
  • Lage kosten
In Mijn Centraal Beheer kunt u uw transacties bekijken. En beleggingen aankopen en verkopen. In de handige Centraal Beheer app kunt u op elk moment zien hoe uw transacties ervoor staan.
 

Wilt u meer weten over beleggen?

Vul uw naam en mailadres in en ontvang onze brochure over beleggen voor beginners en mails met beleggingstips.

Centraal Beheer mag mijn e-mail gebruiken

Vul uw volledige naam en een geldig e-mailadres in

Bedankt

Uw inschrijving is door ons ontvangen.