Achmea euro Staatsobligatiesfonds A - Centraal Beheer maak beleggen makkelijk

Achmea euro Staatsobligatiesfonds A

Beleggen bij Centraal Beheer

"Dit fonds belegt in obligaties uit de Eurozone. Deze obligaties zijn uitgegeven of gegarandeerd door een overheid. Het Euro Staatsobligaties Fonds A is daarmee een relatief veilige belegging."
Jeroen Roskam en Aart Hatzmann, fondsbeheerders.

Het risico van Achmea euro Staatsobligatiesfonds A De ene belegging heeft meer risico dan de andere. En van te voren weet u nooit precies wat er met uw beleggingen gaat gebeuren. U kiest daarom zelf waar u uw geld in wilt beleggen.

Met de risicometer kunt u snel het risico van een fonds zien. En de risico’s van verschillende fondsen met elkaar vergelijken. Het risico van dit fonds is 3.

onze beleggingsexperts
Beleggen in aandelen of obligaties. Of toch in high-tech bedrijven en crypto’s. U wilt wel beleggen, maar ziet op tegen alle...

Het rendement van Achmea euro staatsobligaties fonds A Met beleggen kunt u uw geld laten groeien. Het rendement is voor elk fonds en op elk moment anders. Lees hier meer over het rendement van beleggen. In deze grafiek ziet u het rendement van dit fonds.
Kosten van Achmea euro staatsobligaties fonds A Lopende kosten: 0,22% per jaar, verwerkt in de koers
Aankoopkosten : 0,30% per keer
Verkoop- en switchkosten: Geen

Lees meer over welke kosten u betaalt en waarom. Ook leggen wij uit hoe wij de kosten verrekenen.

De samenstelling van Achmea euro staatsobligaties fonds A Jeroen Roskam en Aart Hatzmann, fondsbeheerders: "Dit fonds belegt in obligaties uit de Eurozone. Deze obligaties zijn uitgegeven of gegarandeerd door een overheid. Het Euro Staatsobligaties Fonds A is daarmee een relatief veilige belegging. Dit obligatiefonds is vooral gevoelig voor de ontwikkeling van de Europese rentestanden. Met dit fonds loopt u een relatief laag risico."
Fonds Samenstelling
Euroliquiditeiten 0%
Bedrijfsobligaties 0%
Staatsobligaties 100%
Aandelen wereldwijd 0%
Grondstoffen 0%
Aandelen opkomende markten wereldwijd 0%
Risicoscore: 3

Het gemak van beleggen bij Centraal Beheer

In een paar eenvoudige stappen kunt u beleggen.

Stap 1: Vul uw gegevens in.
Houd uw burgerservicenummer (BSN) en bankpas bij de hand.
Stap 2: Maak 1 cent over
Voordat wij uw rekening actief maken, moeten wij volgens de wet uw gegevens controleren. Dat doen wij met een overboeking van 1 cent die u naar ons overmaakt. Met Ideal is dit snel en eenvoudig geregeld.
Stap 3: U ontvangt een welkomst e-mail
Hierin staat uw beleggingsrekeningnummer. Wij beginnen met beleggen als u geld inlegt.