Rode cabrio rijdt op de weg in de bergen

Wat is verzekerd bij auto- of motorpech?

Met vlinders in uw buik bent u onderweg naar uw lief. U zingt zo hard mee met de radio dat u die vreemde ratel niet hoort. Opeens is uw hart niet het enige dat in vuur en vlam staat: rook onder de motorkap. Snel aan de kant en dan? Wij zetten op een rijtje hoe u bent verzekerd bij auto- of motorpech.

Voor de deur of verder weg

Langs de kant van de weg staan is al vervelend genoeg. Zeker als het guur en donker is. Daarom staan wij dag en nacht voor u klaar. Maar ook voor ieder ander die op of in uw voertuig rijdt wanneer de pech gebeurt. En doet uw auto het niet meer als u van huis wilt vertrekken? Ook dan komen wij u helpen.

Pech in het buitenland

Met Pechhulp Buitenland bent u verzekerd voor hulp bij autopech in Europa. De medewerkers van de Alarmcentrale proberen u meteen op weg te helpen. Lukt dat? Dan betaalt u alleen voor de onderdelen die nodig zijn voor de reparatie. Is uw auto niet binnen 2 werkdagen te maken? Dan zoeken we samen met u naar een goede oplossing. Zoals een huurauto of een extra overnachting in een hotel. 

Tip: Pechhulp zonder abonnement

Wilt u liever geen aanvullende Pechhulpverzekering? Maar wel zeker weten dat u geholpen wordt wanneer het nodig is? Met RoadGuard Pechhulp helpen wij u meteen én zit u nergens aan vast. Dat noemen we Pechhulp zonder abonnement. Met zo’n 1000 monteurs staan we 24/7 voor u klaar. Waar u ook staat in Nederland of Europa.