Gratis online workshop

Grip op coronastress

De coronacrisis heeft grote invloed op ons leven. We werken en studeren zoveel mogelijk vanuit huis. Misschien heeft u kinderen die thuis zitten en die u les moet geven. Of misschien heeft u tijdelijk geen werk. Bijvoorbeeld omdat u in de horeca werkte. Deze situatie kan heel stressvol zijn. U kunt zich zelfs somber, onveilig of angstig voelen. Dat begrijpen we.

Doel van de workshop

  • U leert om goed tot rust te komen. En om meer aandacht te geven aan de dingen die voor u belangrijk zijn.
  • U weet hoe u tijdens de coronacrisis positief kunt blijven.
  • U weet hoe u effectief thuiswerkt of studeert.
  • U leert hoe u het beste met de situatie om kunt gaan.

Speciaal voor klanten van Centraal Beheer
We bieden de workshop ‘Grip op coronastress’ van Stichting mirro aan voor alle klanten van Centraal Beheer. De workshop is gratis te volgen tot en met 31 juli 2020. 

Onderwerpen van de workshop

Positiviteit
Er zijn misschien veel dingen die u niet meer kunt doen in deze tijd. Maar wat kunt u op dit moment wél doen? En wie of wat waardeert u? Daar wordt naar gekeken tijdens de workshop. Want waardering kan u beschermen tegen negatieve gevoelens.

Thuis werken en studeren
U moet opeens thuis werken of studeren. Dat is erg wennen. U krijgt tips om dit op een zo goed mogelijke manier te doen.

Hoe gaat het met u?
Hoe gaat het nu met u en wat heeft u op dit moment nodig? Misschien heeft u negatieve gevoelens. Bij de workshop leert u hoe u ermee om kunt gaan.

Samen doen
In contact met elkaar blijven. Dat kan lastig zijn in deze tijd. Maar er zijn genoeg creatieve manieren om ervoor te zorgen dat u in contact blijft met anderen. Ook op afstand.

Experts ontwikkelden de workshop

De inhoud van de cursus is ontwikkeld door Stichting mirro. Dit deden ze samen met experts op dit gebied. Deze experts gebruikten inzichten uit de positieve psychologie, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Cognitieve Gedragstherapie (CTG) en mindfulness.