Gemak

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan

De diensten van Centraal Beheer

Omdat we het u graag makkelijk maken

Mensen helpen doen we al meer dan 100 jaar. We zijn er goed in. Daarom gaan wij u nóg meer hulp bieden. Waarbij het vooral draait om gemak. Heel veel gemak. En daarvoor hoeft u niet eens klant van ons te zijn. In hoog tempo ontwikkelen we steeds meer diensten en producten waarmee iedereen verder kan. Dus gun uzelf het gemak van Centraal Beheer. Kom maar op met uw vraag of wens. Wat het ook is: wij gaan voor u aan de slag voor een passende oplossing. Snel en slim geregeld. Dat scheelt u tijd en werk. Tijd die u kunt gebruiken voor andere zaken en leuke dingen. Tijd voor de diensten voor gemak van Centraal Beheer.
Gun jezelf gemak
Gun jezelf gemak
Steeds meer handige diensten Centraal Beheer ontwikkelt steeds meer diensten die het leven gemakkelijk maken. Want we willen iedereen helpen. Klant of nog geen klant.

Zo bent u met RoadGuard snel weer op weg. Met Klushulp zijn uw lekkende kranen zo gefikst. Met Telefoonreparatie blijft u altijd bereikbaar. En met Juridische Hulp staat u er nooit alleen voor. En dat is nog maar het begin.

U kunt elke dag op ons rekenen. Zodat u gewoon verder kunt. Zodat u gewoon uw ding kunt doen. Wij zijn Centraal Beheer. Wij zijn er voor u.

Klushulp

Vind de juiste vakman voor uw klussen in en om het huis.

Naar Klushulp

RoadGuard

Met RoadGuard krijgt u hulp bij pech zonder abonnement.

Naar RoadGuard

Gemaksbeleggen

Makkelijk beleggen voor iedereen.

Naar Gemaksbeleggen

Schadeherstelservice

Autoreparatie via ons vertrouwde netwerk

Naar Schadeherstelservice

Juridische Hulp

Met Juridische Hulp krijgt u juridisch advies dat past bij uw situatie.

Naar Juridische Hulp

Telefoonreparatie

Wij maken uw iPhone of Samsung waar en wanneer u wilt.

Naar Telefoonreparatie

Absoluut aan te raden

Gun uzelf een Gert

Met onze Klushulp schakelt u snel en eenvoudig een lokale vakman in. Welke klus u ook heeft. Klushulp Gert: 'Ik ben pas gelukkig als mijn klant dat is.'

De ronkende service van RoadGuard

Autopech? Pechhulpdienst RoadGuard is snel ter plaatse. Zonder abonnement. Neem samen met ‘berger’ Michel een kijkje onder de motorkap van RoadGuard.

Persoonlijk opgelost!

Heeft u een probleem of vraag? We bieden graag oplossingen die uw leven makkelijker maken. Dit zijn de gouden regels van onze Klantenservice.