Gemak

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan

De diensten van Centraal Beheer

Omdat we het u graag makkelijk maken

Mensen helpen doen we al meer dan 100 jaar. We zijn er goed in. Daarom gaan wij u nóg meer hulp bieden. Waarbij het vooral draait om gemak. Heel veel gemak. En daarvoor hoeft u niet eens klant van ons te zijn. In hoog tempo ontwikkelen we steeds meer diensten en producten waarmee iedereen verder kan. Dus gun uzelf het gemak van Centraal Beheer. Kom maar op met uw vraag of wens. Wat het ook is: wij gaan voor u aan de slag voor een passende oplossing. Snel en slim geregeld. Dat scheelt u tijd en werk. Tijd die u kunt gebruiken voor andere zaken en leuke dingen. Tijd voor de diensten voor gemak van Centraal Beheer.
Gun jezelf gemak
Gun jezelf gemak

Steeds meer handige diensten

Centraal Beheer ontwikkelt steeds meer diensten die het leven gemakkelijk maken.

Absoluut aan te raden

Gun uzelf een Gert

Met onze Klushulp schakelt u snel en eenvoudig een lokale vakman in. Welke klus u ook heeft. Klushulp Gert: 'Ik ben pas gelukkig als mijn klant dat is.'

De ronkende service van RoadGuard

Autopech? Pechhulpdienst RoadGuard is snel ter plaatse. Zonder abonnement. Neem samen met ‘berger’ Michel een kijkje onder de motorkap van RoadGuard.

Persoonlijk opgelost!

Heeft u een probleem of vraag? We bieden graag oplossingen die uw leven makkelijker maken. Dit zijn de gouden regels van onze Klantenservice.